STORA GRÖNA KOKBOKEN
Inbunden bok. Forum. 1989. 233 s. Inbunden. Engelska originalets titel: GOURMET COOKING WITHOUT MEAT. Översättning: Ingrid Nyborg - Fjellander. 29,5x22cm. 1108 gram.
Mycket gott skick. Kapitlet Näringslära är granskat och beatbetat av nutritionist Eva Övervik.STORA GRÖNA KOKBOKEN - ÄTA GOTT UTAN KÖTT OCH FISK innehåller över 450 recept på både vardags- och festmat. Den är boken för alla som älskar god mat, vegetarianer som icke-vegetarianer. Författaren, som själv är en matglad person, fann ingen anledning att ge upp den goda maten när han blev vegetarian: Han fortsatte att experimentera i köket och skapa nya fantasifulla rätter Han använder gärna både vin och grädde i sina recept och läsaren kan se att en vegetarisk måltid kan vara lika läcker och omväxlande som en måltid med kött eller fisk. I boken finns också tips och råd om djupfrysning och konservering samt en fyllig presentation i text och vackra, inspirerande bilder av ingredienser som används i det vegetariska köket. Ett kapitel om näringslära avslutar boken.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9137077414
- Titel
- Stora gröna kokboken
- Författare
- Southey, Paul - Nyborg-Fjellander, Ingrid
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 293 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1243 g
- Språk
- Svenska