Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Grundläggande studier i hoppfullhet och hopplöshet

Grundläggande studier i hoppfullhet och hopplöshet

Häftad bok Wahlström & Widstrand. 1:a uppl. 2013. 301 sidor.

Mycket gott skick. Jag accepterar även avhämtning i Huddinge, eller ev. Stockholm City. Hör av dig direkt efter att du fått fakturan via mail, så ordnar vi det.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789146223931
Titel
Grundläggande studier i hoppfullhet och hopplöshet
Författare
Linn Spross
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2013
Omfång
301 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
134 x 213 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
366 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Imagine och drömmen om något annat Hanna pluggar statsvetenskap i Uppsala. Där möter hon och knockas av den färgstarka Imagine, som är allt hon själv kanske önskar att hon vore – tvärsäker, glasklar, strålande. Men den gränslösa Imagine är svår att leva med, och frågan är om det går att strunta i lagar och normer i en värld som är full av just sådana. Ena dagen tycks världen ligga där för ens fötter och bara vänta på att bli erövrad, nästa grusas allt av att man inte ens har pengar till mjölken. Hannas mamma är 68-aktivisten som blivit radhusmorsa. Kanske är det i själva verket hon som står för den största handlingskraften, som startar en feministisk studiecirkel med sina väninnor och engagerar sig fackligt för bättre arbetsvillkor? Hanna och Imagine ger kropp, ansikte och röst åt 80- och 90-talisterna – en generation mer globalt och politiskt medveten än någon tidigare, för vilken det bara är de verkligt stora politiska sammanhangen som känns värda att bry sig om. En träffsäker nutidshistoria om två revolutionstörstande tjugoåringar som tar livet och omgivningen med storm. "Missa inte den här boken om du vill få en litterär framtidskänsla eller bara ha lite roligt ... De båda flickornas öden och äventyr i seminariesalarna på universiteten, på fester och kaféer tänder upp stämningen där de drar fram ... Linn Spross idkar skoningslös avlyssning av heliga sanningar och tvärsäker ideologi. Här har vi en författare som kan skriva så det fräser." Dagens Nyheter