-
Kastrullresorna
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2000. 223 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. ABSOLUT nyskick Presentskick
Trettio matkåserier och 66 recept från hela världen!
En resebok om mat!.Staffan Heimersson ett otal dråpliga,smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151836997
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Norstedts 1 9789151836997 -
Kastrullresorna
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2000. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Norstedts 1 9151836998 -
Kastrullresorna - Matkåserier och recept från...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2000. 223 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Norstedts 1 9151836998 -
Kastrullresorna - Matkåserier och recept från...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2000. 223 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Norstedts 1 9151836998 -
Kastrullresorna
Inbunden bok. Norstedts. 2000. 223 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151836997
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Norstedts 9789151836997 -
Kastrullresorna
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2000. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Norstedts 1 9151836998 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151836997
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Norstedts 1 9789151836997 -
Kastrullresorna
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 223 sidor.
Nära nyskick. Förlagsny och oläst. Signerad av författaren med endast hans namn. Inget annat. Märke efter ett gem som suttit fat på skyddsomslagets framsida. För övrigt fin bok … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151836997
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Prisma 1 9789151836997 -
Kastrullresorna
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 223 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. OLÄST. Presentskick......... En liten reva på ca 1 cm på skyddsomslaget........... // Trettio matkåserier och 66 recept från hela världen. En resebok om mat! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Prisma 1 9151836998 -
Kastrullresorna
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Prisma 1 9151836998 -
Kastrullresorna. Matkåserier och recept från...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Prisma 2000. 223 sidor. Illustrationer av André Prah. Förlagets pappband med skyddsomslag. Ett obläddrat band.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
9151836998 -
Kastrullresorna
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Prisma 1 9151836998 -
Kastrullresorna
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 223 sidor.
Mycket gott skick. Givardedikation på försättsblad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
Prisma 1 9151836998 -
Kastrullresorna
Inbunden bok. Prisma. 2000. 223 s. Inbunden. Förlagets trådlimmade och dekorerade kartonnageband med laminerat skyddsomslag. 23x16cm.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
9151836998 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
9151836998 -
Kastrullresorna. Matkåserier och recept från...
Inbunden bok. Prisma. 1:a upplagan uppl. 2000. 223 s. Inbunden. 24x17cm. 620 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger at läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
9151836998 -
Kastrullresorna. Matkåserier och recept från...
Prisma, 2000. Inbunden med skyddsomslag, 223 s. Illustrationer av André Prah.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
9151836998 -
- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
9151836998 -
Kastrullresorna. Matkåserier och recept från...
Förlagsband med skyddsomslag. Illustrationer av André Prah. 2000
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
9151836998 -
Kastrullresorna - matkåserier och recept från...
Prisma, 2000. Inbunden med skyddsomslag, nära nyskick. Trevliga recept, roliga resekåserier.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
9151836998 -
Kastrullresorna. Matkåserier och recept från...
Inbunden bok. Prisma. Första uppl. 2000. 223 s. Inbunden. 23,5x16cm. 620 gram.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151836998
- Titel
- Kastrullresorna
- Författare
- Heimerson, Staffan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. ("Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel...") Och Rikard Nilsson förklarar, svarar på Staffans frågor om märkliga rätter, reder ut och ger tips och recept.Ur det digra innehållet:Smörrebröd räddar livet på Mount Everest, grillning i Australien, restaurangkultur i ett krigsdrabbat Sarajevo, boxern Chico i Torremolinos som var en riktig gourmet, vitlöksfest i Gascogne, festmåltid à la Frithiof Andersson vid Rio de la Plata, vad som betraktas som en katastrof i njutningslandet Danmark, vad det traditionella Amish-folket bjuder på, Transsibiriska järnvägens digra matsedlar, och framförallt - fler fingrar i såsen! Samt hur Staffan Heimerson lyckades förstöra Roms bästa krog.
Staffan Heimerson är journalist, författare och utrikeskorrespondent och välkänd för det läsande och radiolyssnande svenska folket. Rikard Nilsson driver den premierade restaurangen Kattegatt gastronomi och logi i Torekov, han har mottagit Gastronomiska akademiens guldmedalj 1999 och är hela Sveriges TV-kock i programmet Aspegren mitt i maten.
9151836998
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn