Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Choklad : från brownies till praliner

Choklad : från brownies till praliner

Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 64 sidor.

Nära nyskick. Boken är endast genombläddrad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186263089
Titel
Choklad : från brownies till praliner
Författare
Stanes, Sara Jayne
Förlag
Bonnier Impact
Utgivningsår
2010
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
198 x 199 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
321 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer.För att visa chokladen från dess rätta sida går hon grundligt till väga och börjar med dess historia. Då hamnar vi i Mexico för 2 500 år sedan och choklad förtärdes enbart som dryck - som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad.Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.