Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
TILL BORDS OMBORD PÅ M/S BYFJORDEN – En kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
TILL BORDS OMBORD PÅ M/S BYFJORDEN – En kulinarisk resa genom fjordar och strömmar TILL BORDS OMBORD PÅ M/S BYFJORDEN – En kulinarisk resa genom fjordar och strömmar TILL BORDS OMBORD PÅ M/S BYFJORDEN – En kulinarisk resa genom fjordar och strömmar TILL BORDS OMBORD PÅ M/S BYFJORDEN – En kulinarisk resa genom fjordar och strömmar

TILL BORDS OMBORD PÅ M/S BYFJORDEN – En kulinarisk resa genom fjordar och strömmar

Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Uddevalla Event. 2008. 149 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––

Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
• Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet.
• I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddade med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.

Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163335563
Titel
Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
Författare
Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
Förlag
Uddevalla Event
Utgivningsår
2008
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
850 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.

Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.

Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.