TILL BORDS OMBORD PÅ M/S BYFJORDEN – En kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Uddevalla Event. 2008. 149 sidor.
Nyskick.
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
• Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet.
• I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddade med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789163335563
- Titel
- Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
- Författare
- Stefan Edman - Fredrik Sjöström - Christian Gjerdrum
- Förlag
- Uddevalla Event
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.