Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lille Atlas

Lille Atlas

Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 40 sidor.

Gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Lite lös i bindningen. Smärre bläddringsspår i delar av inlagan. Spår av prislapp på pärmens baksida.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789173511377
Titel
Lille Atlas
Författare
Stefan Ljungqvist - Johan Egerkrans
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2007
Omfång
40 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 256 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
298 g
Språk
Svenska
Baksidestext
LILLE ATLAS

av Stefan Ljungqvist & Johan Egerkrans

Lille Atlas bär en del av världen på sina axlar ...

Lille Atlas pappa har försvunnit. Han gav sig av och lämnade kvar Atlas och hans mamma. Varför gjorde han det? Är det kanske Atlas fel? Det känns tungt att bära även om man är den starkaste pojken i hela världen. Atlas bestämmer sig för att söka efter sin pappa och på hans väg får vi möta några av de färgstarka cirkusartisterna och de ovanliga cirkusdjuren. LILLE ATLAS är en berättelse om saknad och skuldkänslor. Om att känna sig svag fast man är så stark att man kan lyfta både nyvaxade jätteormar och fåfänga noshörningar. Och om att vägen till riktig styrka kan vara lång och ta oväntade vändningar.

Färgstarka personligheter och fantastiska sagor har varit en stor del av Stefan Ljungqvists liv - från hans tidiga barndom i Sundbyberg, då han lyssnade till godnattsagor som hans mamma läst in på band, till de senaste tio årens yrkesliv då han skapat innehåll till serietidningar, animerad film och tv-spel. Johan Egerkrans växte upp på Lidingö. I späd ålder plockade han upp en penna och började rita och han har inte lagt ner den än. Johan har tecknat allt från serier till konceptillustrationer för datorspel. Johan bor och arbetar i Stockholm. LILLE ATLAS är Stefans och Johans andra bilderbok. De debuterade 2005 med TAGGTRÅDSTIM. Stefan skriver också böckerna om MONSTERFLICKAN. Den första delen av fem kom hösten 2006. Johan har gjort de spännande illustrationerna i MONSTERFLICKAN.