Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kokbok: GI-noll! : hälsokosten som retar alla läkare
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151851945
Titel
Kokbok: GI-noll! : hälsokosten som retar alla läkare
Författare
Sten Sture Skaldeman
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2009
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 286 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
746 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I denna revolutionerande kokbok bevisar Sten Sture Skaldeman att det kan vara en härlig upplevelse att äta sig frisk, smal och stark. Författaren har ätit bort allvarliga sjukdomar och 65 kilo fett genom att äta rätt. Nu får du tillgång till hans unika hälsorecept!

Sten Sture Skaldeman är expert på våra far- och morföräldrars mat. Han vet hur vi åt innan vi blev feta och sjuka, och hur vi kan äta oss fria från de sjukdomar vi redan skaffat oss. Han har hjälpt tusentals människor att äta sig till hälsa. Receptet är det enklast möjliga: ät naturlig och oprocessad mat, var inte rädd för fett och laga allt från grunden. I Kokbok: GI-noll! finns ett dussin kapitel med näringsrika och goda recept som utplånar alla välfärdssjukdomar. Allt baserat på tidigare generationers kunskap om naturlig och obehandlad mat.

"Du äter den mat du är avsedd att äta. Resultatet kommer snabbt. Du blir av med övervikt och åldersdiabetes. Du besegrar tarmproblem och dålig sömn. Du lindrar migrän och ledsmärtor. Och du får ett immunförsvar som står emot allting.
Vi ska inte äta som hobby! Vi ska äta för att ge kroppen näring. Men det är en stor fördel om denna näringsrika mat smakar gott. Därför har jag skrivit denna bok. Här finns inga tomma kalorier och inga fettsnåla industriprodukter, bara mat som smakar mat."

Så glöm antioxidanter och allt som har med oxidativ stress att göra. Ät dig frisk och osårbar på näringstät animalisk mat. Då får du tillbaka den hälsa och den vitalitet som du glömt att du en gång hade.
"Maten ska vara din medicin", sa den antike läkaren Hippokrates.