Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
KOSMOS - EN KORT HISTORIK

KOSMOS - EN KORT HISTORIK

av

Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 233 sidor.

Nyskick. FÖRLAGSNY. UPPDATERAD OCH UTÖKAD UTGÅVA av 'A Brief History of Time': Originalets titel: THE ILLUSTRATED A BRIEF HISTORY OF TIME. Översättning: Tönis Tönisson. KOSMOS - EN KORT HISTORIK är en milstolpe bland vetenskapliga verk. När den 1988 först publicerades låg idéerna som diskuterades i den på yttersta gränsen av vad man då visste om universum. Sedan dess har de tekniska framstegen för att observera både mikro- och makrokosmiska världar varit häpnadsväckande. Dessa observationer har bekräftat många av professor Stephen Hawkings teorier."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen


Förlagsfakta

ISBN
9789113069883
Titel
Kosmos : en kort historik
Författare
Stephen Hawking
Förlag
Norstedts
Utgivningsdatum
20151106
Omfång
233 sidor
Bandtyp
Storpocket
Mått
133 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
246 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hade tiden en början? Kommer den att få ett slut? Hur skapades universum och är det oändligt? Eller finns det gränser för det? Utifrån dessa enkla frågor diskuterar den teoretiska fysikern Stephen Hawking de klassiska kosmologiska teorierna och alla de gåtor, paradoxer och motsägelser som fortfarande är olösta. Han förklarar Galilei och Newtons stora upptäckter, Albert Einsteins allmänna relativitetsteori och den stora teorin om det som är allra minst i vårt universum, kvantmekaniken. Kosmos - En kort historik är en populärvetenskaplig klassiker. Boken har introducerat teorierna om svarta hål och Big Bang och mycket mer för miljontals läsare världen över sedan den först publicerades 1988.