Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
FÅ HUNDEN I TOPPFORM med rätt kost, träning och lek

FÅ HUNDEN I TOPPFORM med rätt kost, träning och lek

Nyskick. ICA BOKFÖRLAG 2008. 222 s. Inbunden i dekorerat pappband och i absolut nyskick. Överdådigt rikt och vackert illustrerad med härliga färgfoton. Vikt 928 g. Format 20 x 25,5 cm. Porto 65:- (rabatterat, istf 70:-, viktklass -2,0 kg med emballage). ictoria är en av världens mest kända och respekterade hundtränare. Med den egna TV-serien "Min hund styr mitt liv", visad i över 20 änder, bl a i Sverige, har hon fått ett enormt internationellt genomslag för sina metoder. Hon tar ett helhetsgrepp på hundens hälsa och visar här hur du med hjälp av rätt kost, motion och stimulans får en hund som är både lycklig och frisk. Du hittar lösningarna vare sig du just fått em en ostyrig valp eller bara vill hjälpa den äldre hunden att få plats i sin korg igen. EN NY BOK I PRESENTSKICK!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789153431268
Titel
Få hunden i toppform : med rätt kost, träning och lek
Författare
Victoria Stilwell
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2008
Omfång
222 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
928 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Är din hund en soffpotatis? Överviktiga hundar lever farligt - precis som överviktiga människor. Den extra belastningen på leder, hjärta, lungor, lever och njurar gör att de löper större risk att drabbas av sjukdomar och de har också sämre förutsättningar att överleva operationer. Som hundägare är det ditt ansvar att se till att din hund mår bra. Och receptet är egentligen inte särskilt konstigt: Rätt mat, i rätt mängd. Rejält med motion, avpassad efter ålder och ras. Och till sist, mental stimulans i form av lek och träning. Få hunden i toppform tar ett helhetsgrepp på hundens hälsa och hjälper dig att lägga upp ett program baserat på dessa tre grundläggande faktorer. Hundexperten Victoria Stilwell, känd från tv-serien Min hund styr mitt liv, ger på sitt raka, engagerade och ­supereffektiva sätt svar på en rad mat- och motionsrelaterade frågor. I Få hunden i toppform hittar du lösningarna, vare sig du precis fått hem en ostyrig valp eller bara vill hjälpa den äldre hunden att få plats i sin korg igen.