Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vild : en vandring till mig själv

Vild : en vandring till mig själv

Inbunden bok

Gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Översättning av Molle Kanmert Sjölander. Albert Bonniers, 2013. Förlagsband, med bakre, nedre pärmhörnet tilltryckt/veckat, i övrigt mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. 363, [1] s. ISBN 978-91-0-013358-0.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789100133580
Titel
Vild : hur jag gick vilse och hittade mig själv
Författare
Cheryl Strayed
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
363 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
144 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
540 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Cheryl Strayed är tjugotvå år rasar hennes liv samman. Hennes mamma, som bara är drygt fyrtio år gammal, insjuknar oväntat i en agressiv cancer och avlider hastigt. Hennes ursprungsfamilj, brodern, styvfadern, splittras och tappar sakta men säkert kontakten. Cheryl flyr vardagen och sin man, inleder affärer med en rad olika män varav en är narkoman och snart går också hon på heroin. Hennes äktenskap kraschar naturligtvis. På några få år har hon förlorat allt. Framför allt tron på sig själv. Men någonstans i en spiral som bara pekar neråt föds idéen om att under tre månader lämna allt och ge sig ut på en vandring från Mexiko till den kanadensiska gränsen. Leden heter Pacific Crest Trail, är knappast mer än ett streck på kartan och verkligen ingenting för amatörer. Vild handlar om denna livsavgörande färd. Cheryl går ensam genom snö och öknar, i för små kängor och med för tung ryggsäck, och möter skallerormar, björn och andra vandrare – de som blir vänner för livet, och de som vill utnyttja att hon är en ensam kvinna. Hon begår alla fel man kan tänka sig, men lär sig av misstagen och långsamt mognar insikten om att hon nog kan börja tycka om sig själv igen.Mot alla odds kämpar Strayed på under den hundra dagar långa vandringen som först bryter ned henne, men gör henne starkare och slutligen hel igen. Vild är en drabbande skildring av en ung kvinnas kamp med sig själv.