Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hus i Arvika

Hus i Arvika

Inbunden bok

Nyskick. Votum & Gullers Förlag | Utg. 2016 | Förlagsband. | 111 s. | 9789187283956 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Nyutgåva av en omtyckt bok, illustrerad av Arvikakonstnären Jessica Stuart-Beck med text av Jan Sandström. Jessica Stuart-Beck är en uppskattad husporträttör kanske framför allt i sin hemstad Arvika. I boken finns femtiotvå av Jessicas bilder, ackompanjerat med Jan Sandströms texter om Arvika stad. Ur inledningen: Hus är mer än skal. Hus väcker känslor och fantasier. När Jessica målar och tankarna flyger, undrar hon ofta vad som utspelats inom dessa fyra väggar. Ett hus är som ett porträtt, så är också många mänskliga känslor inbäddade i det. Har man en gång fått upp ögonen för husens inneboende väsen har man aldrig tråkigt. Det gäller att bevara, men samtidigt förnya. Men hela tiden med varsam hand. .

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187283956
Titel
Hus i Arvika
Författare
Jessica Stuart-Beck - Jan Sandström
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Utgivningsår
2016
Omfång
111 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
247 x 208 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
708 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nyutgåva av en omtyckt bok, illustrerad av Arvikakonstnären Jessica Stuart-Beck med text av Jan Sandström. Jessica Stuart-Beck är en uppskattad husporträttör kanske framför allt i sin hemstad Arvika. I boken finns femtiotvå av Jessicas bilder, ackompanjerat med Jan Sandströms texter om Arvika stad. Ur inledningen: Hus är mer än skal. Hus väcker känslor och fantasier. När Jessica målar och tankarna flyger, undrar hon ofta vad som utspelats inom dessa fyra väggar. Ett hus är som ett porträtt, så är också många mänskliga känslor inbäddade i det. Har man en gång fått upp ögonen för husens inneboende väsen har man aldrig tråkigt. Det gäller att bevara, men samtidigt förnya. Men hela tiden med varsam hand. .