Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Metoder - undervisning och framträdande

Metoder - undervisning och framträdande

Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1:1 uppl. 2010. 194 sidor.

Nära nyskick. Format 22,5 x 15,5 cm Vikt 295 g.
Häftad bok med mjuka pärmar, illustrerad med sv/v figurer. INNEHÅLL: Förord 1. Berättande metoder 2. Evaluering och värderande metoder 3. Kontroversiella ämnen 4. Experimentella metoder 5. Interaktiva eller samverkande metoder 6. Kommunikativa metoder 7. Problemlösande metoder 8. Undersökande metoder 9. Vetenskapliga metoder 10. Övriga metoder. Litteraturförteckning. Sakregister.
// Inga anteckningar, pärmarna har diskreta hanteringsspår. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [3042]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144055954
Titel
Metoder : undervisning och framträdande
Författare
Långström, Sture
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2009
Omfång
194 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
155 x 223 mm
Vikt
284 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Riktigt duktiga undervisare, föreläsare och fortbildare behärskar sitt ämnesområde, har goda pedagogiska kunskaper och en förmåga att välja rätt metod med hänsyn till deltagare, ämne och förhållanden i övrigt. Den här boken lyfter fram en mångfald mycket intressanta och spännande metoder som i ett lämpligt urval kan ge förnyad stimulans i det dagliga arbetet i skolan, studieförbundet eller kompetensutvecklingen för verksamma yrkesutövare inom alla områden. Genom att sammanställa en variation av undervisningsmetoder flyttar vi fokus från undervisaren till ämnet och deltagarna och från tvång och ensidighet till frihet och flerperspektivitet. Exempel på metoder som presenteras och diskuteras är: berättandekommunikativaproblemlösandeinteraktivaexperimentellaundersökande. Boken vänder sig till alla som på något sätt sysslar med utbildning, d.v.s. lärarstudenter och verksamma lärare som vill ha tillgång till kunskap om och färdighet i att använda en mängd olika metoder. Men även den som ansvarar för kompetensutveckling på ett företag eller leder studiecirklar kan finna inspiration och stöd för sin utveckling.