Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mitt liv med George

Mitt liv med George

Ica, 2008. Inbunden (förlagsband med skyddsomslag). Övre pärmhörnen relativt krafigt tilltryckta, i övrigt mycket gott skick. 234 s. Förlagsny. ISBN 978-91-534-3101-5.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789153431015
Titel
Mitt liv med George
Författare
Judith Summers
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2008
Omfång
234 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
458 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Judith Summers första gången möter George, den cavalier king charles spaniel som ska komma att förändra hennes liv, är hon fortfarande lamslagen av sorg. Fem månader tidigare har först hennes man Udi, sedan hennes far, dött ifrån henne. Men i samma ögonblick som George galopperar nerför trappan hos uppfödaren smälter hon. George är den till synes perfekta valpen, med fladdrande ögonfransar och en fullkomligt bedårande uppsyn av det slag som får främlingar att stanna på gatan och förtjusta lägga huvudet på sned. Och sonen Joshuas glädje över den nya familjemedlemmen vet inga gränser. Det dröjer dock inte länge innan Georges mindre trevliga sidor börjar visa sig. Viljestark, bortskämd och dyr i drift som en Ferrari tar han snart kommandot över hushållet. Sitt oskyldiga yttre till trots är George en riktig tyrann. Han kissar i soffan, skäller nätterna igenom och vägrar att äta något annat än grillad kyckling. Som om inte det vore nog är George dessutom extremt olycksdrabbad och tycks lida av varje tänkbar sjukdom. Räkningarna från veterinären antar snart astronomiska proportioner. Allt besvär till trots är det till slut ändå George som får Judith och Joshua att återvända till livet. För samtidigt som han driver dem till vansinne, överöser han dem båda med en kärlek som förmår tina även det frusnaste av hjärtan. Georges hängivenhet är total, och förvånade inser Judith och Joshua att de både kan skratta, leka och känna glädje igen. Judith Summers är författare till ett flertal romaner. Hon bor i London med sonen Joshua och sin ständige följeslagare George.