Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Att ta sig upp när man är nere : hjälp till självhjälp vid depressioner

Att ta sig upp när man är nere : hjälp till självhjälp vid depressioner

Pocketbok Natur & Kultur. 2 uppl. 2008. 256 sidor.

Nära nyskick. Några rubriker: Depression - vad är det? Att stärka självkänslan, Att leva med någon som är deprimerad: ett kapitel för anhöriga.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127115798
Titel
Att ta sig upp när man är nere : hjälp till självhjälp vid depressioner
Författare
Susan Tanner - Jillian Ball
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2008
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 175 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
138 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Depressioner är vanliga, så vanliga att de har kallats för själens förkylningar. Och depressioner och nedstämdhet kan drabba oss alla, somliga lindrigare och andra allvarligare. Denna självhjälpsbok för depression anknyter till KBT, den kognitiva beteendeterapins synsätt. Det är våra tankar som avgör hur vi mår och genom att lära oss att styra våra tankar kan vi påverka vår sinnesstämning och ta oss ur depressiva onda cirklar. I boekn får du också hjälp att hantera känslor av ångest, ensamhet, avundsjuka, hopplöshet och både dåligt självförtroende och låg självkänsla. Alla dessa känslor hör nära samman med depressionssjukdomen. Att ta sig upp när man är nere är en praktisk, jordnära och, trots det allvarliga ämnet, humoristisk bok i hjälp till självhjälp för dem som själva kämpar med depressioner och för dem som professionellt eller som anhöriga vill hjälpa deprimerade människor. Författarna Susan Tanner och Jillian Ball är psykologer med lång erfarenhet av depressionsbehandling. Läs mer om Att ta sig upp när man är nere på bokens engelspråkiga webbplats. Att ta sig upp när man är nere har hittills sålts i över 40 000 exemplar i Sverige. Dess engelska förlaga har sålts i över 100 000 exemplar. Originaltitel: Beating the Blues Översättning: Per Rundgren Om du vill arbeta med förändring på egen hand rekommenderas Att ta sig upp när man är nere. Vårdguiden.se I slutänden blir det dessa böcker som jag tycker att det finns mest att hämta i, både i form av konkreta råd och idéer. Hur tar man sig upp ur sängen när man är djupt deprimerad? Tanner/Ball ger svar. Malin Lindroth, Göteborgs-Tidningen Den här boken håller än och är med sitt humoristiska och pedagogiska sätt ett bra verktyg för den som på egen hand vill arbeta på ett konstruktivt sätt med sin nedstämdhet och negativa tankebanor. Mia Ronell, Allt om Läkemedel En bra självhjälpsbok. Liria Ortiz, Dagens Nyheter