Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Planera din trädgård : - anläggning och växtval

Planera din trädgård : - anläggning och växtval

av

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 160 sidor.

Nyskick. 22.5 x 19 cm. 630 gram. FÖRLAGSNY !! Vem drömmer inte om den perfekta trädgården? Och vem gör inte alla fel man kan göra i sin iver att nå dit? Ofta blir resultatet plottrigt och ogenomtänkt, utan hänsyn till hus, jordmån och omgivning. Det är viktigt att tänka efter före. Att fundera igenom de förutsättningar som är givna. Denna bok är en handledning i hur man steg för steg planerar sin trädgård. Det gäller både om man övertar en gammal, uppvuxen trädgård eller om man anlägger en ny. Boken ger dig hjälp med att tänka igenom trädgårdens förutsättningar att skapa såväl helhet som enstaka rabatter. Du får tips på hur du kan komponera med färg och form, men också på vilka växter som passar i olika lägen och på olika jordmån. Allt för att få en så välmående trädgård som möjligt. Boken varvar matnyttiga fakta med härlig inspiration och den är rikt illustrerad med färgfoton av författarna. Den riktar sig både till dem som just börjat med sin första trädgård och till redan hängivna som vill veta mera. Susanna Rosén är biolog med inriktning på ekologi. Hon är trädgårdsskribent och fotograf och medverkar ofta i tidningen Allt om Trädgård. Hon är författare till böckerna Orkidéer (1997), Krukväxter från jordens alla hörn (2000), Snittblommor – en snabbguide (2000), Varför gör katten så? (2001) och Vårens lökväxter i trädgård och kruka (2003). Helena Tovås Persson arbetar som journalist och fotograf, främst med trädgård men även med inredning och mat. Hon är trädgårdsredaktör på inredningstidningen Hem ljuva hem. Hon svarar också för bokens färgfoton.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

7 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789151841281
Titel
Planera din trädgård : - anläggning och växtval
Författare
Susanna Rosén - Helena Tovås Persson
Förlag
Prisma
Utgivningsdatum
20040611
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 225 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
630 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vem drömmer inte om den perfekta trädgården? Och vem gör inte alla fel man kan göra i sin iver att nå dit? Ofta blir resultatet plottrigt och ogenomtänkt, utan hänsyn till hus, jordmån och omgivning. Det är viktigt att tänka efter före. Att fundera igenom de förutsättningar som är givna. Denna bok är en handledning i hur man steg för steg planerar sin trädgård. Det gäller både om man övertar en gammal, uppvuxen trädgård eller om man anlägger en ny. Boken ger dig hjälp med att tänka igenom trädgårdens förutsättningar att skapa såväl helhet som enstaka rabatter. Du får tips på hur du kan komponera med färg och form, men också på vilka växter som passar i olika lägen och på olika jordmån. Allt för att få en så välmående trädgård som möjligt. Boken varvar matnyttiga fakta med härlig inspiration och den är rikt illustrerad med färgfoton av Helena Tovås Persson. Den riktar sig både till dem som just börjat med sin första trädgård och till redan hängivna som vill veta mera.