Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Din katts beteende

Din katts beteende

Inbunden bok Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 128 sidor sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Utskuret förstablad, i övrigt nyskick. Om din katts alla egenheter och vad dom kan bero på.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789153431893
Titel
Din katts beteende
Författare
Susanne Hellman Holmström
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2009
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
197 x 247 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
595 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Klöser din katt sönder soffan eller kissar den på fel ställen? Kanske försöker den förmedla något, men vad menar den egentligen?

I den här boken får du svar på dina frågor om din katts beteende och behov. Den innehåller de 13 heliga punkterna, om vad din katt behöver göra under dygnets 24 timmar för att må bra, för att få ett lyckligt liv och för att du själv ska få ut det mesta av din vän katten.

Ett avsnitt i boken tar upp vanliga frågor och svar på kattproblem som kan uppstå. Här får du också veta varför katten Felix förorenar på den dyra mattan i hallen och varför katten Sonja ger bort sina kattungar till grannarna.

Författaren Susanne Hellman Holmström är Sveriges första kattbeteenderådgivare. Hon har över 30 års erfarenhet av katter och kattuppfödning och berättar här om olika problemkatter, hur problemen yttrade sig och hur det åtgärdades. Boken är personligt skriven och kommer att ge dig många aha-uppleveler och skratt på vägen. En sak är säker, du kommer att se din katt med andra ögon eller kanske be den om ursäkt för att du inte har förstått den tidigare.