-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 9789171264237 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 9789171264237 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 9789171264237 -
Middag med Taube
Inbunden bok. Max Ström. 2017. 168 sidor.
Nyskick. Bok + CD i nyskick, fortfarande inplastad! Finare blir det inte. Förlagets linneklotband, 4o. Se också våra övriga böcker, samma fraktpris oavsett antal titlar du beställer av oss. Klicka på Lemon Art nedan så kan du söka på hela vårt bibliotek! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 9789171264237 -
MIDDAG MED TAUBE
Inbunden bok. Max Ström. 2017. 168 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. ytmärken på de klotklädda pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 9789171264237 -
Middag med Taube
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2017. 168 sidor.
Nära nyskick. PRESENTSKICK! Specialutgåva med CD-skiva (KOMPLETT) - Sven-Bertils nya album "Så länge skutan kan gå" med 14 låtar i plastficka å inre pärm. 50-tal recept med utgångspunkt från familjen Taubes egna mattrationer kryddade med nyskapta smakkombinationer. Plu läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 1 9789171264237 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 9789171264237 -
Middag med Taube (med CD)
Inbunden bok.
Nyskick. Bokförlaget Max Ström. 2017. 167 s. Förlagsband. 22 x 28,5cm. Inplastat / oläst exemplar. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
9789171264237 -
Middag med Taube + CD "Så länge skutan kan gå...
Inbunden bok. Max Ström. 2017. 168 sidor.
Nära nyskick. Öppnad, aldrig använd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 9789171264237 -
Middag med Taube
Inbunden bok. Max Ström. 2017. 168 sidor.
Nyskick. Låda 70
Förlagsny Inslagen i plast oöppnad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 9789171264237 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 9789171264237 -
Middag med Taube
Inbunden bok. Max Ström. 2017. 168 sidor.
Nyskick. Boken är kvar i sin plastförpackning dvs. är i presentskick. Titta gärna på mina övriga annonser.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264237
- Titel
- Middag med Taube
- Författare
- Taube, Sven-Bertil
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sven-Bertil Taube har tillsammans med sin son – kocken och krögaren Jesper Taube – skrivit en kokbok som handlar om samvarons viktigaste måltid: middagen. Här finns ett femtiotal recept, alla med utgångspunkt från tre generationer Taube – Evert, Sven-Bertil och Jesper.Jesper Taube, som är skolad av några av Sveriges främsta kockar, tolkar här recept som har sina rötter i Astris och Everts samlingar samt maträtter som Sven-Bertil stött på under sina många resor och jobb runt om i världen. Här finns även recept som ger en smak av skärgård och svensk sommar. I slutet av boken berättar Sven-Bertil om sitt liv, en slags självbiografi med maten som utgångspunkt. Här finns skildringar från barndomen i Stockholm, livet som sångartist och karriären som skådespelare. Atlantseglingar, äventyr i Medelhavet och kärleken till Stockholms skärgård. Allt rikt illustrerat med bilder ur familjens album. Välkommen till bords!Sven-Bertil Taube är en av Sveriges genom tiderna mest kända och framgångsrika artister. Han har i över sextio år varit verksam som skådespelare och sångare, tilldelats två guldbaggar för filmroller, två grammis samt en hedersgrammis för sin mångåriga insats som grammofonartist.Jesper Taube har under trettio år varit verksam som kock och krögare. Han är känd för att kombinera det klassiska svenska köket med nya och spännande inslag. Sedan många år bor han på Sjösala i Stockholms skärgård och är verksam ombord m/s Waxholm III och s/s Stockholm.
Max Ström 9789171264237
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn