Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kungligt skvaller genom tusen år : En annorlunda bok om svensk historia

Kungligt skvaller genom tusen år : En annorlunda bok om svensk historia

Inbunden bok Semic. 2000. 120 sidor.

Mycket gott skick. Illustrerad. ISBN 9155229220. I alla tider har svenska folket tisslat och tasslat om sina monarker och deras familjer. I KUNGLIGT SKVALLER GENOM TUSEN ÅR berättar Sven Eric Barck kunnigt om alla dessa rykten och skrönor - Giftmördade drottning Blanka sin egen son Erik och hela hans familj?, Var krigarkonungen Karl XII i själva verket en kvinna? Hur förhöll det sig egentligen med Oscar II:s, Gustaf V:s och Gustaf VI Adolfs alla påstådda snedsteg?
KUNGLIGT SKVALLER GENOM TUSEN ÅR är perfekt för såväl den genuint historieintresserade som för den som bara vill ha en stunds underhållande läsning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9155229220
Titel
Kungligt skvaller genom tusen år
Författare
Sven Erik Barck
Förlag
Semic
Utgivningsår
2000
Omfång
120 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 234 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
290 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I alla tider har svenska folket tisslat och tasslat om sina monarker och deras familjer. I KUNGLIGT SKVALLER GENOM TUSEN ÅR berättar Sven Eric Barck kunnigt om alla dessa rykten och skrönor - Giftmördade drottning Blanka sin egen son Erik och hela hans familj?, Var krigarkonungen Karl XII i själva verket en kvinna? Hur förhöll det sig egentligen med Oscar II:s, Gustaf V:s och Gustaf VI Adolfs alla påstådda snedsteg?
KUNGLIGT SKVALLER GENOM TUSEN ÅR är perfekt för såväl den genuint historieintresserade som för den som bara vill ha en stunds underhållande läsning. Rikt illustrerad.