Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Julius firar jul

Julius firar jul

Inbunden bok. Känguru. 1 uppl. 2016. 102 sidor.

Nyskick. Julius är en orolig att han är kär i Elena. Han har varit kär förut så han vet hur det känns. Även om det var väldigt länge sedan - typ när - Julis gick i ettan. Då var han kär i Linn. Det var han verkligen inte längre. Han trodde inte att han var kär i någon annan heller. Men när man tänker på en person riktigt mycket - då finns det en risk att man är kär.
Och när Julius är med Elna nuförtiden är det annorlunda. Han skärper liksom till sig, vill inte göra pinsamma grejer, som att vara stjärngosse och åka skridskor, eller sådant som han kan göra med Isak. Hela Julius bir annorlunda.....

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789176631348
Titel
Julius firar jul
Författare
Svensson, Martin
Förlag
Känguru
Utgivningsår
2016
Omfång
102 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
148 x 212 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
260 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Julius är orolig att han är kär i Elena. Han har varit kär förut så han vet hur det känns. Även om det var väldigt länge sedan typ när Julius gick i ettan. Då var han kär i Linn. Det är han verkligen inte längre. Han trodde inte att han var kär i någon annan heller. Men när man tänker på en person riktigt mycket - då finns det en risk att man är kär.

Sedan är det en annan sak också. Innan kunde Julius vara med Elena på samma sätt som han kan vara med Isak. Till exempel: När Julius och Isak är tillsammans spelar det ingen roll om något är pinsamt. Både Isak och Julius kan göra hur många pinsamma saker som helst. Men när Julius är med Elena nuförtiden är det annorlunda. Han skärper liksom till sig. Hela han blir annorlunda ...

I Julius firar jul, den femte boken i serien, gör nioårige Julius vad han kan för att dölja att han är kär.
Det går sådär. Som tur är Isak påhittig, och dagen innan jullovet tänker han ut en plan om hur Julius ska bli ihop med Elena och hur han själv ska bli ihop med den han är kär i.