Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sommar på burk: Sylta, safta, lägg in, fermentera

Sommar på burk: Sylta, safta, lägg in, fermentera

Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2 uppl. 2021. 122 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174694024
Titel
Sommar på burk
Författare
Swanberg, Åsa
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2021
Omfång
122 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
207 x 253 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
608 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"En receptsamling som fint ersätter de gamla slitna sylta och safta-böckerna ... Lockande att bläddra i och själv sätta igång." BTJSommar på burk innehåller närmare 100 recept som kan varieras med sommarens smaker och dina egna. Detta är en ny reviderad upplaga med fler recept och nytt avsnitt om fermentering.Fermentering är en lika enkel som urgammal konserveringsmetod som tar lite tid men det är mest väntetid, eftersom själva processen sköter sig i stort sett själv. Här finns recept och tips på hur man ska gå till väga.Därtill vackra bilder, fakta, kuriosa, ett urval självplockställen och de bästa sylta- och safta in-tipsen. En bok som verkligen inspirerar till att ta till vara naturens rikedomar.Innehåll: Fermenteringar, safter, sylter, inläggningar, marmelader, geléer, vinäger, pickles och likörer Bär och frukter: Björnbär, blåbär, havtorn, grönsaker, hallon, jordgubbar, krusbär, plommon, päron, rabarber, vinbär, äpplenÅSA SWANBERG och MALOU HOLM har tidigare gjort prisbelönta böcker som Smaker från Saltå Kvarn och Mat att äta minst en gång i livet.