Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det svenska hatet : en berättelse om vår tid : En berättelse om vår tid

Det svenska hatet : en berättelse om vår tid : En berättelse om vår tid

Pocketbok.

Nyskick. Pocketförlaget | Utg. 2017 | Pocket | 550 s. | 9789175792507 | Denna bok är NY. Humaniora : Politik & samhälle : Politiska begrepp och åskådningar | Språk: Svenska ------ Mer info: "En isande lägesrapport om den svenska rasismen. Gör därför texter som Gellert Tamas Det svenska hatet till obligatorisk skolläsning."Dagens Nyheter"En omistlig krönika."Aftonbladet"En skräckresa i jihadistisk och högerextremistisk samtidshistoria. Men det är också en bok om Kent Ekeroth och en varning till naiva opinionsbildare."Sydsvenskan"Oerhört viktig för den som vill förstå samtiden."Borås tidning"Sträckläsningsbok."Hallands Nyheter"Ett magistralt verk om hur det svenska samtalsklimatet har förråats."ETC"En viktig inlaga om det som partiet försöker dölja."Svenska DagbladetVad är det egentligen som har hänt med Sverige? Hur kunde två hatfyllda rörelser den militanta islamismen och de islamfientliga organisationerna få så stor makt att påverka det offentliga samtalet? Och hur ska vi förstå och hantera detta verbala och tidvis fysiska våld?Efter succéerna med Lasermannen och De apatiska återvänder Gellert Tamas till vår moderna samtidshistoria. I den tredje och avslutande delen av sin trilogi om Sverige låter han läsaren återuppleva några av de senaste decenniernas mest avgörande ögonblick och komma under huden på några av dess huvudpersoner.Det är en bok om Kent Ekeroth, som med sitt arbete med Avpixlat och den internationella counterjihadrörelsen varit central i framväxten av det svenska hatet. Det är en bok om självmordsbombaren Taimour Abdulwahab, mördaren Peter Mangs och de svenska jihadkrigarna.I Det svenska hatet skildras de människor som format det moderna svenska hatet. Det är ett nära tecknat reportage om det politiska och personliga hatet. Det är en djuplodande granskning av två "huvudfiender" i en påstådd kamp mellan civilisationer som i själva verket både behöver och använder sig av varandra.Gellert Tamas är författare, journalist och dokumentärfilmare. Hans prisbelönta bok Lasermannen har sålts i mer än 200 000 exemplar, översatts till ett dussin språk och blivit både en rosad tv-serie och en teaterpjäs.

Enhetsfrakt till Sweden: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789175792507
Titel
Det svenska hatet : en berättelse om vår tid
Författare
Tamas, Gellert
Förlag
Pocketförlaget
Utgivningsår
2017
Omfång
550 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
310 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"En isande lägesrapport om den svenska rasismen. Gör därför texter som Gellert Tamas Det svenska hatet till obligatorisk skolläsning."
Dagens Nyheter

"En omistlig krönika."
Aftonbladet

"En skräckresa i jihadistisk och högerextremistisk samtidshistoria. Men det är också en bok om Kent Ekeroth och en varning till naiva opinionsbildare."
Sydsvenskan

"Oerhört viktig för den som vill förstå samtiden."
Borås tidning

"Sträckläsningsbok."
Hallands Nyheter

"Ett magistralt verk om hur det svenska samtalsklimatet har förråats."
ETC

"En viktig inlaga om det som partiet försöker dölja."
Svenska Dagbladet

Vad är det egentligen som har hänt med Sverige? Hur kunde två hatfyllda rörelser den militanta islamismen och de islamfientliga organisationerna få så stor makt att påverka det offentliga samtalet? Och hur ska vi förstå och hantera detta verbala och tidvis fysiska våld?

Efter succéerna med Lasermannen och De apatiska återvänder Gellert Tamas till vår moderna samtidshistoria. I den tredje och avslutande delen av sin trilogi om Sverige låter han läsaren återuppleva några av de senaste decenniernas mest avgörande ögonblick och komma under huden på några av dess huvudpersoner.

Det är en bok om Kent Ekeroth, som med sitt arbete med Avpixlat och den internationella counterjihadrörelsen varit central i framväxten av det svenska hatet. Det är en bok om självmordsbombaren Taimour Abdulwahab, mördaren Peter Mangs och de svenska jihadkrigarna.

I Det svenska hatet skildras de människor som format det moderna svenska hatet. Det är ett nära tecknat reportage om det politiska och personliga hatet. Det är en djuplodande granskning av två "huvudfiender" i en påstådd kamp mellan civilisationer som i själva verket både behöver och använder sig av varandra.

Gellert Tamas är författare, journalist och dokumentärfilmare. Hans prisbelönta bok Lasermannen har sålts i mer än 200 000 exemplar, översatts till ett dussin språk och blivit både en rosad tv-serie och en teaterpjäs.

Ytterligare medarbetare:
Författare: Tamas, Gellert
Designers: Kühlhorn, Lotta