Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Skapelsens pelare

Skapelsens pelare

Inbunden bok Damm förlag. 1 uppl. 2008. 309 sidor.

Nyskick. Damm förlag. 1 uppl. 2008. 309 s. Inbunden. 538 gram. Flera ex i lager. Goodkinds mod, både när det gäller att skildra det obehagliga och det storslagna, gör honom till en av vår tids mer läsvärda fantasyförfattare och hans böcker jämförs ofta med Tolkiens. Terry Goodkind föddes 1948 i Omaha, Nebraska och utbildade sig till tecknare. 1983 flyttade författaren och hans fru ut i de djupa skogarna i New England. Det var där, under tiden han själv byggde deras hus, som serien om Sanningens svärd blev till. I hela sitt liv har Jennsen varit på flykt undan Mäster Rahls män. Nu bestämmer hon sig för att följa sin vän Sebastians råd, göra slut på jakten och hämnas sin mor - som mördats av Mäster Rahls män - genom att söka upp sin vedersakare och döda honom. Sökandet efter Mäster Rahl för Jennsen och Sebastian till Midland, där de ber Mäster Rahls ­fiende, kejsar Jagang, om hjälp. De kommer fram just som Jagang och Imperieorden går till anfall mot det kungliga palatset i Aydindril, men Mäster Rahl är inte där. Jennsens enda hopp är nu att Ljusets systrar, kejsar Jagangs trollkvinnor, på magisk väg ska hjälpa henne att hitta Mäster Rahl. Men för detta måste hon betala ett ovanligt högt pris - nämligen sitt eget liv .... Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173512879
Titel
Skapelsens pelare
Författare
Terry Goodkind
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
309 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
159 x 230 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
538 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Goodkinds mod, både när det gäller att skildra det obehagliga och det storslagna, gör honom till en av vår tids mer läsvärda fantasyförfattare och hans böcker jämförs ofta med Tolkiens.

Terry Goodkind föddes 1948 i Omaha, Nebraska och utbildade sig till tecknare. 1983 flyttade författaren och hans fru ut i de djupa skogarna i New England. Det var där, under tiden han själv byggde deras hus, som serien om Sanningens svärd blev till.

I hela sitt liv har Jennsen varit på flykt undan Mäster Rahls män. Nu bestämmer hon sig för att följa sin vän Sebastians råd, göra slut på jakten och hämnas sin mor - som mördats av Mäster Rahls män - genom att söka upp sin vedersakare och döda honom. Sökandet efter Mäster Rahl för Jennsen och Sebastian till Midland, där de ber Mäster Rahls ­fiende, kejsar Jagang, om hjälp. De kommer fram just som Jagang och Imperieorden går till anfall mot det kungliga palatset i Aydindril, men Mäster Rahl är inte där. Jennsens enda hopp är nu att Ljusets systrar, kejsar Jagangs trollkvinnor, på magisk väg ska hjälpa henne att hitta Mäster Rahl. Men för detta måste hon betala ett ovanligt högt pris - nämligen sitt eget liv ...