Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Styrelsearbete i små företag

Styrelsearbete i små företag

Inbunden bok Ekerlids. 4:e reviderade uppl. 2006. 168 sidor.

Nyskick. (Rum:Oskars skrivbord)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9170920516
Titel
Styrelsearbete i små företag
Författare
Thomas Nielsen - Per Lekvall
Förlag
Ekerlids
Utgivningsår
2006
Omfång
168 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 235 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
426 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Styrelsearbete i små företag är en bok riktad till den som är ägare, styrelseledamot eller ledare av små företag. Den visar på fördelarna med en kompetent och aktiv styrelse. Denna tredje upplaga reviderad och anpassad till den nya aktiebolagslagen som trädde i kraft den 1 januari 1999. Boken beskriver styrelsens vardag och ger läsaren en introduktion till de lagar man behöver kunna. Den innehåller även en exempel på hur styrelsearbetet kan läggas upp med bland annat förslag till årsplan, rapporteringsinstruktion, styrelse/VD-instruktion och arbetsordning för styrelsen enligt reglerna i den nya aktiebolagslagen.

Thomas Nielsen arbetar sedan många år som styrelseledamot och styrelseordförande. Han genomför varje år ett stort antal styrelseutbildningar både i öppna kurser och internt inom koncerner och företag. Thomas har tidigare skrivit ett flertal böcker, däribland Småföretagarhandboken och Riskkapitalboken.

Per Lekvall är delägare och VD i Boardroom Consulting, som arbetar med styrelse- och ledningsfrågor främst inom privat näringsliv. Han är också VD för StyrelseAkademien Sverige och har tidigare varit medförfattare till boken Information för marknadsföringsbeslut.