Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Karusellen

Karusellen

Inbunden bok

Mycket gott skick. Turbine. 2011. 77 s. Inbunden. Ett barns tid är i de vuxnas händer och den lilla ungen Kastrull har lärt sig att man inte ska spilla de vuxnas tid.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789185787777
Titel
Karusellen
Författare
Timo Parvela
Förlag
Turbine forlaget
Utgivningsår
2011
Omfång
77 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
172 x 245 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
424 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Karusellen snurrade inte. Tiden stod stilla. De små unnerna satt rakryggade och orörliga på ryggarna på sina riddjur. De väntade på att musiken äntligen skulle sätta igång. På snurrandet och på det roliga. Den allra minsta unnen, vars namn var Kastrull, fick aldrig plats på karusellen. Den satt bredvid och väntade och suckade. Om tiden ändå ville gå fortare. Om den lilla unnen ändå vore så stor att den också skulle få åka karusell. Ett barns tid är i de vuxnas händer och den lilla unnen Kastrull har lärt sig att man inte ska spilla de vuxnas tid. Författare Timo Parvela och illustratör Virpi Talvitie, vinnare av Finlandia Junior Prize 2006 med Gungbrädan, är tillbaka med en illustrerad bok om vikten av att barn får tid med sina föräldrar. Karusellen talar om tid som barn upplever den och som vänner upplever den.