Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tinas helg : gamla godingar och nya favoriter

Tinas helg : gamla godingar och nya favoriter

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 127 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband med förstärkt rygg. Överdådigt rikt, vackert och smakfullt illustrerad med härliga foton och teckningar i färg och sv/v. Signerad av Tina på pärmens insida. EN BOK I PRESENTSKICK!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174244045
Titel
Tinas helg : gamla godingar och nya favoriter
Författare
Nordström, Tina
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2014
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 267 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
677 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Visst känns det ibland som om veckan har lite för många måndagar och lite för få fredagar? Alla älskar vi väl känslan av att komma hem och ställa ner de fullproppade matkassarna i hallen. Och veta att en lång, god mathelg ligger framför en. Men det är lätt att ta ut sig redan till fredagsmyset, så för att njuta krävs det viss planering. I Tinas helg hittar du recept och inspiration för helgens alla mattillfällen uppdelade på fredag, lördag och söndag. Många av rätterna är gamla godingar som smakar ännu lite bättre i Tinas tappning. På fredagen ska maten snabbt stå på bordet. Då äter familjen framför teven eller runt ett bullrigt köksbord. Tina ställer fram varma mackor på surdegsbröd, bakad potatis med tillbehör, flera varianter av en god bit kött eller kyckling med bara en sallad till. På lördagen har man gäster och maten får ta tid. Vi lyxar till det med en förrätt och väljer ett gott vin till huvudrätten. Här finns högrev som har stått i ugnen hela natten, mustiga grytor, hel fisk och efterrätter som imponerar. På söndagen dukar vi upp en brunch som räcker hela dagen. Här finns fattiga riddare, äggrätter och gröna tillbehör, smörgåstårta som du aldrig har sett den och därefter kakor till fika för många. Ja, sen gör det inte så mycket att måndagen snart står för dörren, det är ju trots allt fredag igen om bara fem dagar …