-
Stora boken om fermentering : fakta och 75 re...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2020. 283 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK. OLÄST. OBLÄDDRAD.
Succéböckerna Fermentera och Fermentera 2.0 banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. I STORA BOKEN OM FERMENTERING samlar vi de bästa recepten ur Jenny Neikells två tidigare böcker, och får även en läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113107295
- Titel
- Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
- Författare
- Neikell, Jenny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 283 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1018 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Succéböckerna Fermentera och Fermentera 2.0 banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. I Stora boken om fermentering samlar vi de bästa recepten ur Jenny Neikells två tidigare böcker, och får även en ny uppdaterad faktadel och helt nya recept.
Fermentering är matlagning med hjälp av goda mikroorganismer. Jäst, mögel och bakterier förändrar doft och textur i maten och bildar spännande smaker, som syra och umami. Dessutom kan fermenterad mat ha positiva effekter på vår hälsa.
I den här boken får du bekanta dig med allt från kimchi, koji och kombucha till tempeh, kefir och surdeg. I bokens gedigna faktadel beskrivs fermenteringstekniker och mikrobiologiska processer på ett fängslande och lättfattligt vis.
Med de detaljerade recepten som inte bara förklarar hur, utan varför, är det enkelt att lyckas med fermentering hemma och det behövs ingen dyr specialutrustning. Med några burkar, sildukar och en spis kommer man långt. Välkommen in i en fascinerande värld av goda smaker!
Norstedts 1 9789113107295 -
Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterie...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2016. 188 sidor.
Nära nyskick. Namn övermålat med tippex innanför främre pärm i övrigt nära nyskick.(Boklåda:1)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071121
- Titel
- Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier
- Författare
- Neikell, Jenny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 734 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och textur och göra maten mer hälsosam. Bröd, kaffe, vin, blåmögelost, surkål och smör är några exempel på fermenterade livsmedel som i dag blivit vardagsmat.
Den här boken innehåller allt du behöver för att bli en fullfjädrad fermenterare. Lär dig hur du använder bakterier, jäst- och mögelsvampar för att förvandla enkla råvaror till smakrika delikatesser. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas. Njut av hemmasyrat smör - eller ge bort en burk i present. Upptäck en värld av komplexa smaker och aromer, långt från industrins standardiserade livsmedel. Du kommer att fascineras av att det smakar olika från gång till gång, beroende på råvara, säsong och handlag.
Utrustningen är enkel, det mesta hittar man i ett vanligt kök. Allt du behöver för att komma igång är burkar och bunkar i några olika storlekar och ingredienser till det du vill göra.
Välkommen in i en värld av smakrik och levande mat!
Norstedts 1 9789113071121 -
Fermentera - Mat med jäst, mögel & bakterier
Inbunden bok. Norstedts. 2016. 188 sidor.
Mycket gott skick. Rikligt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts -
FERMENTERA – Mat med jäst, mögel & bakterier
Inbunden bok. Norstedts. 2016. 188 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och textur och göra maten mer hälsosam. Bröd, kaffe, vin, blåmögelost, surkål och smör är några exempel på läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071121
- Titel
- Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier
- Författare
- Neikell, Jenny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 734 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och textur och göra maten mer hälsosam. Bröd, kaffe, vin, blåmögelost, surkål och smör är några exempel på fermenterade livsmedel som i dag blivit vardagsmat.
Den här boken innehåller allt du behöver för att bli en fullfjädrad fermenterare. Lär dig hur du använder bakterier, jäst- och mögelsvampar för att förvandla enkla råvaror till smakrika delikatesser. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas. Njut av hemmasyrat smör - eller ge bort en burk i present. Upptäck en värld av komplexa smaker och aromer, långt från industrins standardiserade livsmedel. Du kommer att fascineras av att det smakar olika från gång till gång, beroende på råvara, säsong och handlag.
Utrustningen är enkel, det mesta hittar man i ett vanligt kök. Allt du behöver för att komma igång är burkar och bunkar i några olika storlekar och ingredienser till det du vill göra.
Välkommen in i en värld av smakrik och levande mat!
Norstedts 9789113071121 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAlbert Bonniers Förlag
-
Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterie...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2020. 188 sidor.
Nyskick. Övre plan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071121
- Titel
- Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier
- Författare
- Neikell, Jenny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 734 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och textur och göra maten mer hälsosam. Bröd, kaffe, vin, blåmögelost, surkål och smör är några exempel på fermenterade livsmedel som i dag blivit vardagsmat.
Den här boken innehåller allt du behöver för att bli en fullfjädrad fermenterare. Lär dig hur du använder bakterier, jäst- och mögelsvampar för att förvandla enkla råvaror till smakrika delikatesser. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas. Njut av hemmasyrat smör - eller ge bort en burk i present. Upptäck en värld av komplexa smaker och aromer, långt från industrins standardiserade livsmedel. Du kommer att fascineras av att det smakar olika från gång till gång, beroende på råvara, säsong och handlag.
Utrustningen är enkel, det mesta hittar man i ett vanligt kök. Allt du behöver för att komma igång är burkar och bunkar i några olika storlekar och ingredienser till det du vill göra.
Välkommen in i en värld av smakrik och levande mat!
Norstedts 1 9789113071121 -
Angrepp af mögel på utsädeshafre.
Häftad bok.
Gott skick. Helsingfors 1903. (3) s. Otryckt omslag. Särtryck. Biblioteksstämpel. Omslaget en smula tufsigt. [A4777]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn