Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Äntligen helg : lite vassare, mycket godare

Äntligen helg : lite vassare, mycket godare

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 163 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Kartonnage
(Lätt begagnat skick)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789113038216
Titel
Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
Författare
Sjöstedt, Tom
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2012
Omfång
163 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
225 x 275 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
913 g
Språk
Svenska
Baksidestext
För Tom Sjöstedt finns det alltid tillfälle att fira. Och det gör man bäst med riktigt god mat. På helgen har de flesta av oss mer tid att laga, äta och njuta av mat. Men det behöver ju inte betyda att det ska vara svårt eller krångligt. Bara godare.

I sin nya bok Äntligen helg radar han upp femton fantastiska menyer som skulle förgylla vilken dag som helst, vardag som fest. Här hittar du bland annat baconlindade dadlar med getostdip, toast med mascarpone och rimmade pilgrimsmusslor, majskyckling med gulbetor och rotsellericrème samt chokladfondant med gräddfilsglass.
Tom Sjöstedt är också kocken som tycker att korv med bröd eller pizza kan vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Att det enklaste kan vara det godaste. På meny nummer sju står bara (om än inte så bara) en grym pizza, och som nummer femton går han all in med fredagschili till folket. Hors d´oeuvres får vänta till en annan dag.

Tom är generös med tips och genvägar och bjuder även på sina bästa grundrecept, från majonnäs till surdegskrutonger och chokladsås, och han talar direkt från hjärtat. Här får vi bland annat reda på vilka ingredienser och moment man lika gärna kan hoppa över i recept (bind upp fisken med bindgarn, men bara om du orkar), varför han skyr lightprodukter och vilken rätt i boken som ger störst utdelning med minsta möjliga ansträngning. Så följ med Tom Sjöstedt in i köket, känn att det äntligen är helg och låt honom sätta stämningen: strunta i disken och somna lycklig!