-
10 recept på positiv energi : 10 recept som o...
Inbunden bok. Richters. 1 uppl. 2004. 368 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Boken har bruks och lagerspår, snedläst, med veck i omslagets rygg. Inlagan i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177154797
- Titel
- 10 recept på positiv energi : 10 recept som omvandlar trötthet, stress och rädsla till livsglädje, styrka och kärlek
- Författare
- Judith Orloff
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 368 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 164 x 233 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- POSITIV ENERGI av Judith Orloff
Judith Orloff är psykiater och står bakom det nya begreppet energipsykiatri. Energipsykiatri är ett helt nytt fält inom alternativ medicin, och här behandlas de komponenter i hälsa och beteende som i många kulturella healingtraditioner betraktas som vår livskraft. Författarinnan ger dig här tio recept som ökar energin, förbättrar relationer och bekämpar energivampyrer. I varje recept finns tydliga instruktioner för hur du ska tillämpa de enkla, kraftfulla övningarna. Varje kapitel avslutas med en intervju där olika kända personer delar med sig av sina personliga hemligheter om hur de använder ett specifikt recept för att få mer energi. Du kommer bland annat att få veta att Quincy Jones intuition väcktes till liv efter en hjärnoperation och hur Larry King har finslipat sin intervjuteknik.
För mer information, besök www.drjudithorloff.com
Richters 1 9177154797 -
Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2010. 280 sidor.
Gott skick. Utgallrad biblioteksbok. Boken har bruks och lagerspår, är snedläst, samt har etiketter och stämplar från bibliotek. Inlagan i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170374937
- Titel
- Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 232 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hembakade bullar anses som farligare än fabrikstillverkade. Många förskolor förbjuder numera barnen att vara med i köket och ibland även att bre sina egna smörgåsar. Och för den som driver en korvkiosk är det betydligt lättare att få tillstånd att servera pulvermos än riktigt potatismos.
Att hantera färskvaror betraktas idag som ett högriskprojekt medan hårt processade och oaptitliga matprodukter paradoxalt nog uppfyller samtliga myndighetskrav.
Hur har det blivit så?
Döden i grytan visar hur lagar och regler gynnar den näringsmässigt utarmade industrimaten på den traditionellt tillagade matens bekostnad. Ändå är det just i de jättelika matfabrikerna som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas.
Sjukhussjuka, svininfluensa och nya aggressiva magbakterier är bara några av de hälsofaror som kan spåras tillbaka till de miljöförstörande fabriksfarmer med tiotusentals djur som med EU-stöd nu även etableras kring Östersjön. Dessa gigantiska samlingar av höns, kor och svin förser matindustrin med billiga komponenter till de standardiserade menyer som erbjuds i allt från skolor och äldreboenden till sjukhus och vanliga lunchkrogar.
Men allt är ändå inte nattsvart. Än är det inte försent att hitta tillbaka till de riktiga råvarorna, de rena smakerna den sanna matupplevelsen!
Mats-Eric Nilsson, som skakade om de svenska matkonsumenterna med bästsäljaren Den hemlige kocken, tar nu tillsammans med journalistkollegan Henrik Ennart matdebatten ett stort steg vidare.
Ordfront Förlag 1 9789170374937 -
Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2010. 280 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Tämligen snedläst, inlagan i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170374937
- Titel
- Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 232 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hembakade bullar anses som farligare än fabrikstillverkade. Många förskolor förbjuder numera barnen att vara med i köket och ibland även att bre sina egna smörgåsar. Och för den som driver en korvkiosk är det betydligt lättare att få tillstånd att servera pulvermos än riktigt potatismos.
Att hantera färskvaror betraktas idag som ett högriskprojekt medan hårt processade och oaptitliga matprodukter paradoxalt nog uppfyller samtliga myndighetskrav.
Hur har det blivit så?
Döden i grytan visar hur lagar och regler gynnar den näringsmässigt utarmade industrimaten på den traditionellt tillagade matens bekostnad. Ändå är det just i de jättelika matfabrikerna som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas.
Sjukhussjuka, svininfluensa och nya aggressiva magbakterier är bara några av de hälsofaror som kan spåras tillbaka till de miljöförstörande fabriksfarmer med tiotusentals djur som med EU-stöd nu även etableras kring Östersjön. Dessa gigantiska samlingar av höns, kor och svin förser matindustrin med billiga komponenter till de standardiserade menyer som erbjuds i allt från skolor och äldreboenden till sjukhus och vanliga lunchkrogar.
Men allt är ändå inte nattsvart. Än är det inte försent att hitta tillbaka till de riktiga råvarorna, de rena smakerna den sanna matupplevelsen!
Mats-Eric Nilsson, som skakade om de svenska matkonsumenterna med bästsäljaren Den hemlige kocken, tar nu tillsammans med journalistkollegan Henrik Ennart matdebatten ett stort steg vidare.
Ordfront Förlag 1 9789170374937
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn