Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Valda verk av Mao Tse-tung band V

Valda verk av Mao Tse-tung band V

Inbunden bok. Oktoberförlaget. 1 uppl. 2019. 494 sidor.

Nyskick. Inb/tråd, 494 sidor. Oktoberförlaget (Stockholm, 2019). Varför ger Oktoberförlaget ut femte bandet av Mao Tse-tung på nytt? Orsaken är att det är mycket svårt att hitta antikvariska exemplar av detta band. Det är betydligt lättare att hitta de fyra tidigare utgivna banden. Troligen tryckte det gamla Oktoberförlaget 1981, som redan då hade stora ekonomiska problem, en liten upplaga. Förlaget gick senare i konkurs.Det femte bandet utgavs i Kina mars 1977. Förmodligen hade arbetet med det femte bandet inletts betydligt tidigare, eventuellt redan när Mao levde. Femte bandet är självfallet lika viktigt som de övriga banden (se Utgivarnas förord).Det finns ytterligare icke-auktoriserade band, sex till nio, på nätet. I många fall publicerades dessa texter under kulturrevolutionen, men det är inte helt lätt att bestämma deras autenticitet. Det är fullt möjligt att Oktoberförlaget också kommer att ge ut dessa band.Oktoberförlagets redaktionskommitté.Artiklarna går i tiden från Det kinesiska folket har rest sig!(1949) fram till Alla reaktionärer är papperstigrar (18 nov 1957).Översättning Nils G. och Marika Holmberg. Förlagsny.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198455151
Titel
Valda verk av Mao Tse-tung band V
Författare
Tse-tung, Mao
Förlag
Oktoberförlaget
Utgivningsår
2019
Omfång
494 sidor
Bandtyp
Klotband
Mått
130 x 190 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
648 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Varför ger Oktoberförlaget ut femte bandet av Mao Tse-tung på nytt? Orsaken är att det är mycket svårt att hitta antikvariska exemplar av detta band. Det är betydligt lättare att hitta de fyra tidigare utgivna banden. Troligen tryckte det gamla Oktoberförlaget 1981, som redan då hade stora ekonomiska problem, en liten upplaga. Förlaget gick senare i konkurs.
Det femte bandet utgavs i Kina mars 1977. Förmodligen hade arbetet med det femte bandet inletts betydligt tidigare, eventuellt redan när Mao levde. Femte bandet är självfallet lika viktigt som de övriga banden (se Utgivarnas förord).
Det finns ytterligare icke-auktoriserade band, sex till nio, på nätet. I många fall publicerades dessa texter under kulturrevolutionen, men det är inte helt lätt att bestämma deras autenticitet. Det är fullt möjligt att Oktoberförlaget också kommer att ge ut dessa band.
Oktoberförlagets redaktionskommitté