Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ludde och alla djuren

Ludde och alla djuren

av

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Opal. 2003. opaginerad s. Inbunden. Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt. Nu har Ludde-böckerna varsamt moderniserats för att nå en ny generation läsare! I den här boken kastar Ludde sin boll till alla djuren men det blir alldeles tokigt. En rolig fantasilek och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde. "Det är härligt att veta bäst när man är två år, och Ludde är verkligen knasig och gör det mesta bakvänt", sa Ulf Löfgren i en intervju när han hade skapat Ludde på 80-talet. Och Ludde, en uttrycksfull figur i det lilla formatet, blev en omedelbar succé.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen


Förlagsfakta

ISBN
9789172709171
Titel
Ludde och alla djuren
Författare
Ulf Löfgren
Förlag
Opal
Utgivningsdatum
20000101
Bandtyp
Inbunden
Mått
156 x 156 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
120 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ludde har fått en boll och sparkar den så den hamnar på någons huvud och så hör man miau. Ludde undrar om det är en hund, men det är det förstås inte. Han sparkar vidare och träffar fler djur, och när man hör deras läte gissar han ibland rätt, ibland fel. Till sist råkar han träffa Hasse, och sedan sparkar de boll med varandra.