Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ett syskon från yttre rymden

Ett syskon från yttre rymden

Inbunden bok

Nära nyskick. Lilla Piratförlaget. 2013. opaginerad s. Inbunden. Blå klotbandrygg. Stämplad "recensionsex" på inlagans första blad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789187027383
Titel
Ett syskon från yttre rymden
Författare
Ulf Stark
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2013
Omfång
62 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
170 x 215 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
310 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En liten pojke saknar systern han aldrig hade. Storasystern som dog vid födseln. När en ny flicka dyker upp på gatan stämmer allt - det måste väl vara hon? Hans syskon från yttre rymden! En hjärtknipande och rolig berättelse om saknad och vänskap.

Ulf Stark är en av landets största barn- och ungdomsförfattare som står bakom älskade böcker som Dårfinkar och dönickar och Kan du vissla Johanna. Nu är han tillbaka med en ny stark högläsningsbok, illustrerad av Sara Gimbergsson.

"Ulf Stark har en märklig förmåga att framföra en rak och enkel berättelse på ett sätt som gör den fantasifull, vibrerande av värme och humor. Femtiotalet känns närvarande, också i Sara Gimbergssons utsöka illustrationer, som följer berättelsen väl."

Staffan Engstrand, BTJ

"Stark har ett fantastiskt bildspråk och förmågan att skildra det svåra med en värme och humor som är lätt att ta till sig. Här finns både sorg och glädje, ensamhet och vänskap, ilska och ömhet. I Gimbergssons livfulla illustrationer förstärks berättelsen om barnets inre och yttre värld med färg och rörelse ..."

Sanne Näsling, Dagens Nyheter

"När det gäller Ulf Stark så kan man lita på att det kommer en berättelse värd att berättas, höras och tolkas. Så är det med "Ett syskon från yttre rymden". ... Boken är vackert skildrad i en tid då mobiltelefoner inte finns men storasystrar är närvarande och väldigt viktiga. Sara Gimbergsson och Ulf Stark målar tillsammans upp en miljö som är svindlande för ett barn."

Katharina Törnqvist, Lillabus läser

"Humor kan i bland vara hjärtskärande. Den detaljrika beskrivningen får mig att lipa,inte för att det skulle vara synd om barnen i berättelsen utan just för att gestaltningen är så bra."

Camilla Sandberg, Värnamo Nyheter
Ytterligare författare: Stark, Ulf
Ytterligare illustratörer: Gimbergsson, Sara