Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den dolda reserven på Österlen

Den dolda reserven på Österlen

Häftad bok Vulkan. 2014. 184 sidor.

Nyskick. Nyfiken på Österlen? Vad finns det på Österlen som är värdefullt och som väntar på att synliggöras och förädlas ännu mer? Ljuset Lugnet Landskapet De kraftfulla kvinnorna! Det är en dold reserv. Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg. Språk: Svenska. Absolut nyskick. (200628)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163749483
Titel
Den dolda reserven på Österlen
Författare
Ulla-Karin Jönsson
Förlag
Vulkan
Utgivningsår
2014
Omfång
184 sidor
Bandtyp
Häftad
Språk
Svenska
Baksidestext
Nyfiken på Österlen? Vad finns det på Österlen som är värdefullt och som väntar på att synliggöras och förädlas ännu mer? Ljuset Lugnet Landskapet De kraftfulla kvinnorna! Det är en dold reserv. Jag brinner för att se min hembygd blomstra. Men förutsättningarna kan också gälla andra regioner. Röster från kraftfulla kvinnor på Österlen: Kerstin Palm: När jag får uppleva naturens magiska spektrum, då är arbetet med att laga staket en bonus. Cecilia Buhre: Vi är alla sprungna ur myllan och med en fot i jorden och den andra på språng mot framtiden är det svårt att misslyckas. Britt Reslow: Vi hindrar flykten från landsbygden på vårt vackra omväxlande Österlen. Med boken vill jag synliggöra de goda förutsättningar och fantastiska förebilder som finns. De visar vägen för andra att våga använda hela sin kapacitet. Det bidrar till tillväxten och är en generator i samhällsbyggandet som stärker vårt varumärke Österlen. Jag vill låta de goda exemplen inspirera till möjligheter, kanske för andra att bygga vidare på varumärket.