Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Mat i blomstertid : 70 recept för vårens och sommarens fester

Mat i blomstertid : 70 recept för vårens och sommarens fester

Inbundna böcker. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2007. 127 sidor.

Påsk, pingst, valborgsmässoafton, skolavslutning, midsommar Våren och försommaren bjuder på många högtider och tillfällen att fira. Löven spricker ut och blommorna lyser upp trädgårdar och marker. Det är dags att duka upp den första picknicken och ta fram grillen.    Våren är också den tid då allt ska bli färdigt. Mycket ska hinnas med och avslutas på jobbet och i skolan. Det är lätt att missa de första vitsipporna och gullvivornas korta blomning. Men stanna upp en stund och ta vara på årets finaste månader. Med snabba recept som passar i blomstertid bygger systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen vidare på sin lika enkla som tilltalande matfilosofi. Att äta tillsammans är ett av livets självklara nöjen, och uppfinningsrika rätter och en vacker inramning gör varje måltid till en fest.Ur innehållet:Vitlökssparris med pinjenötter och rosmarinLättkokta primörer med fluffig vitlöksaïoliKall gurk- och gräslökssoppaFisksoppa med vårkänslaMidsommarens sillsalladFrittata med grönmögelost och schalottenlökPotatis- och räksallad med haricots vertsKycklingspett med grillade grönsakerGrillad tonfisk med grapefruktsallad och citrondressingTorskrygg med papaya- och mangosalsaLax med krabb- och avokadosalladPasta med fläskfilé, parmaskinka och krämig pestoParmesan- och örtmuffinsAnnas pannkakstårtaFärska bär med vit chokladsåsJordgubbscheesecake på mandelskorpsbottenBBokens inspirerande bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna Jonassen är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker. De har tidigare givit ut den mycket uppskattade kokboken Med smak av salt och sommar, som innehåller recept inspirerade av deras många somrar på västkusten. Hösten 2006 utkom uppföljaren Mat som värmer, med de godaste rätterna för årets kallare månader.

Förlagsfakta

ISBN
9789137130460
Titel
Mat i blomstertid : 70 recept för vårens och sommarens fester
Författare
Jisland, Ulrika
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2007
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
684 g
Språk
Svenska