Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mystiska Milla och vintercirkusen : den tredje sanningen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789164203175
Titel
Mystiska Milla och vintercirkusen : den tredje sanningen
Författare
Unni Lindell - Fredrik Skavlan
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2010
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 206 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
513 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mystiska Milla bor på tyglagret i den stora syfabriken tillsammans med många andra spöken. Hela dagarna ligger hon prydligt hopvikt och väntar på att det ska bli natt. Men en dag är alla spökena försvunna. De har packats för direktör Hektor Mysacs bröllop i Sankt Petersburg där de ska bli dukar på borden. Och Milla själv har blivit matta i den hemska hunden Grymma Grälls bur.

Milla lyckas dock smita ut i det stora Vinterpalatset och skaffar snabbt nya spökvänner. Men på väggarna i den mörkaste korridoren lurar även de ryska gobelängspökena, gobelinskis.

Tillsammans med sina nya spökvänner försöker Milla rädda såväl de andra spökena som pojken Pinneus mamma. Hon jobbar på den berömda Vintercirkusen och Hektor Mysac smider nämligen ruskiga planer på att röva bort henne...

I den tredje boken om Mystiska Milla är hon lika egensinnig och påhittig som någonsin och lyckas sätta krokben både för spöken och människor i sin jakt på sanningen. Unni Lindell roar barn och vuxna med sin text, här finns både spöken och deckarkänsla. Kände programledaren och illustratören Fredrik Skavlan förflyttar läsaren i bild till Millas Sankt Petersburg om vintern och fångar Milla själv med hela hennes lilla själ!

Mystiska Milla och Vintercirkusen är en härlig kapitelbok för barn mellan 6 och 9 år, som lämpar sig både för högläsning eller för att läsa själv.

"Den här barnboken har humor, både i teckningarna och texten, ett slags glimt i ögat-förhållande till den unge läsaren. Ett plus för bokens snitsiga inbindning med hållbar rygg och fräsch layout, även sådant kan vara skäl till köp."
Rolf Johnsson, Läns-Posten

"Unni Lindell är en driven författare som på ett fantasifullt sätt målar upp en spännande historia med dramatiska inslag. (...) En saga med innehåll av äventyr, spänning och vänskap."
Eva Eriksson, Dagbladet

"Det är kul, rappt och väldigt mycket av allting."
Östgöta Correspondenten