Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Olyckan

Olyckan

Pocketbok Sekwa Förlag. 1 uppl. 2017. 313 sidor.

Mycket gott skick. en sida lagad med tejp. Portot gäller oavsett antal böcker. - En sommareftermiddag ramlar tolvårige Milo av cykeln, skadas allvarligt och hamnar i koma. Medan han vårdas på sjukhus börjar relationerna i familjen krackelera. Hemligheter som legat begravda i åratal bubblar upp till ytan och sprickorna av sorg, svagheter och missförstånd blir allt större. Långsamt visar det sig att Milo är navet i familjen och den enda som alla älskar villkorslöst. Men är kärleken till Milo tillräcklig för att kunna hålla ihop familjen?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789187648519
Titel
Olyckan
Författare
Valérie Tong Cuong
Förlag
Sekwa Förlag
Utgivningsår
2017
Omfång
313 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
180 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Med kinderna svidande av sol och vind, fuktig nacke och sammanbitna käkar, trampar han av alla krafter. Det handlar inte om att tävla eller slå rekord, bara om farten, hänförelsen, känslan av att fara fram på den lilla landsvägen. Milo är som berusad av barnslig förtjusning, av glädje, av lätthet, berusad av lycka - en sekund före smällen skrattar han fortfarande med vidöppen mun medan han trampar. Sedan går allt i kras."

En sommareftermiddag ramlar tolvårige Milo av cykeln, skadas allvarligt och hamnar i koma. Medan han vårdas på sjukhus börjar relationerna i familjen krackelera. Hemligheter som legat begravda i åratal bubblar upp till ytan och sprickorna av sorg, svagheter och missförstånd blir allt större. Långsamt visar det sig att Milo är navet i familjen och den enda som alla älskar villkorslöst. Men är kärleken till Milo tillräcklig för att kunna hålla ihop familjen?

Olyckan är ett gripande skildring av en familj som skakas i grundvalarna och måste hitta nya vägar till förlåtelse och försoning. En berättelse om något ont som trots allt för med sig något väldigt gott.

Tips! Boken innehåller bokcirkelfrågor!

Valérie Tong Cuong arbetade med kommunikation innan hon
började skriva på heltid. Hon har hitintills gett ut sju romaner och ett stort antal noveller. Sekwa har tidigare gett ut Mirakelverkstaden 2014.

"Valérie Tong Cuong kan konsten att på ett skrämmande sätt skapa en intrig
som överrumplar läsaren. I ett virrvarr av lögner och hemligheter ger hon oss med Olyckan en välbehövlig lektion i medmänsklighet." LE FIGARO

"Hon förtrollade oss redan med Mirakelverkstaden,
men nu sätter hon ribban ännu högre. I Olyckan utforskar Valérie Tong Cuong de underjordiska vägarna till förlåtelse, och resultatet är en bok som vibrerar av både skärpa
och livfullhet." LEST RÉPUBLICAIN
Ytterligare författare: Tong Cuong, Valérie
Ytterligare översättare: Strängberg, Sofia
Ytterligare designers: Petersson, Magnus