Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Freden är allas angelägenhet

Freden är allas angelägenhet

Häftad bok Seveus & Co . 2020. 230 sidor.

Nyskick. Abiy Ahmed fick 2019 Nobels fredspris. Varför blev just han först med att utse en fredsminister? Finns det folkligt stöd i Sverige för FN:s kärnvapenförbud? Hur många står bakom förslag om svenskt och finskt medlemskap i Nato. Varför har fredsrörelsen misslyckats? S-kvinnor i Skåne pläderar för "fredspolitik i stället för krigsretorik". Vilket tankeskifte krävs för att åstadkomma detta? Varför anser statsvetaren Schuman att USA borde ha ett fredsdepartement? Vad kom utrikesministrarna Lavrov och Linde överens om i februari 2020? Vad är fredskultur? Detta är exempel på frågor som behandlas i denna bok. Den innehåller också tips om litteratur för den som vill fördjupa sina kunskaper om fredsfrågan och fredsdebatten. Författaren Valentin Sevéus har tidigare utgivit en rad fredsböcker, inklusive Sverige och Freden (1996) samt Att söka freden (2015). Laminatband. Rikt illustrerad i färg. Språk: Svenska. Absolut nyskick. (200701)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789198462463
Titel
Freden är allas angelägenhet
Författare
Sevéus, Valentin
Förlag
Seveus & Co
Utgivningsår
2020
Omfång
230 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
148 x 210 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
340 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Abiy Ahmed fick 2019 Nobels fredspris. Varför blev just han först med att utse en fredsminister?
Finns det folkligt stöd i Sverige för FN:s kärnvapenförbud? Hur många står bakom förslag om svenskt och finskt medlemskap i Nato.
Varför har fredsrörelsen misslyckats?
S-kvinnor i Skåne pläderar för "fredspolitik i stället för krigsretorik". Vilket tankeskifte krävs för att åstadkomma detta?
Varför anser statsvetaren Schuman att USA borde ha ett fredsdepartement? Vad kom utrikesministrarna Lavrov och Linde överens om i februari 2020?
Vad är fredskultur?
Detta är exempel på frågor som behandlas i denna bok. Den innehåller också tips om litteratur för den som vill fördjupa sina kunskaper om fredsfrågan och fredsdebatten. Författaren Valentin Sevéus har tidigare utgivit en rad fredsböcker, inklusive Sverige och Freden (1996) samt Att söka freden (2015).