Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Salt

Salt

Inbunden bok. Kummin Förlag. 2009. 64 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789197524087
Titel
Salt
Författare
Valerie Aikman-Smith
Förlag
Kummin Förlag
Utgivningsår
2009
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 190 mm
Vikt
383 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Salt
Salt i alla dess former är en krydda som ingen kock vill vara utan. Salt är inte bara en
trendig krydda - det är en nödvändighet för att få maten att smaka gott. Den förhöjer och
förstärker, balanserar och ger maten det där lilla extra. Valerie Aikman-Smith, kock och
matskribent, berättar om saltets historia, ger oss en överblick över de olika saltsorterna
som finns och frestar oss med fantastiska rätter som är enkla men smakrika. Hon ger
saltet en helt ny plats i köket, som smaksättare i matlagningen, desserter och sötsaker.

Kokboken Salt innehåller läckra recept på förrätter, aptitretare, huvudrätter, desserter,
kakor, drinkar och goda smaksättare. Exempel på förrätter är korsikanska oliver och
kryddstark gazpacho. Vi blir också frestade med variationer på klassiska saltinbakade
rätter med en ny twist och andra läckerheter som lax med smak av miso och nötter. Det
finns också enkla recept på bröd, sallader, aptitretare, läskande drinkar och läckra
desserter som persikor med currysalt och chilitryfflar. Boken avslutas med smakförhöjare
som marinader, såser, dipsåser, smaksatt salt och spännande kryddblandningar.
Salt är skriven av av Valerie Aikman-Smith som är kock och matskribent. Valerie är flitigt
anlitad som kock i stora filmproduktioner i USA och hon arbetar även med matprogram för
Food Network TV och ett antal inspirerande matmagasin i USA.
Salt innehåller fantastiska bilder och läckra recept, en perfekt presentbok.