Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ingers violin

Ingers violin

Pocketbok

Nyskick. Arx Förlag AB | Utg. 2015 | Pocket. | 264 s. | 9789187043376 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska | Ämnesord: Svensk skönlitteratur | ------ Mer info: släcka och stänga om Leninbadet när han upptäcker en livlös kvinnokropp. norrländska flygbolaget Quickfly. Ett flygbolags som utfört högriskflygningar till Ukraina. kommissarie Colbjörnsens spaningsgrupp ställs inför. oftare upp i utredningen. Fiolen visar sig vara från 1700-talet, men vad rymmer den för gåta? journalist i Göteborg? släcka och stänga om Leninbadet när han upptäcker en livlös kvinnokropp. norrländska flygbolaget Quickfly. Ett flygbolags som utfört högriskflygningar till Ukraina. kommissarie Colbjörnsens spaningsgrupp ställs inför. oftare upp i utredningen. Fiolen visar sig vara från 1700-talet, men vad rymmer den för gåta? journalist i Göteborg? släcka och stänga om Leninbadet när han upptäcker en livlös kvinnokropp. norrländska flygbolaget Quickfly. Ett flygbolags som utfört högriskflygningar till Ukraina. kommissarie Colbjörnsens spaningsgrupp ställs inför. oftare upp i utredningen. Fiolen visar sig vara från 1700-talet, men vad rymmer den för gåta? journalist i Göteborg?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187043376
Titel
Ingers violin
Författare
Hans Vennersten - Jan SIgurd
Förlag
Arx Förlag AB
Utgivningsår
2015
Omfång
264 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
135 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En hotellanställd går en sista runda för dagen. Han ska just släcka och stänga om Leninbadet när han upptäcker en livlös kvinnokropp. Det visar sig vara liket efter en anställd vi det norrländska flygbolaget Quickfly. Ett flygbolags som utfört högriskflygningar till Ukraina. Vem nar bragt henne om livet, och varför? Det är frågor som kommissarie Colbjörnsens spaningsgrupp ställs inför. I takt med att antalet mordoffer stiger dyker en fiol allt oftare upp i utredningen. Fiolen visar sig vara från 1700-talet, men vad rymmer den för gåta? Och hur hänger allt ihop med bilbombsattentatet mot en känd journalist i Göteborg? Eller med Carl Larssons Varbergsvistelse 1887? En hotellanställd går en sista runda för dagen. Han ska just släcka och stänga om Leninbadet när han upptäcker en livlös kvinnokropp. Det visar sig vara liket efter en anställd vi det norrländska flygbolaget Quickfly. Ett flygbolags som utfört högriskflygningar till Ukraina. Vem nar bragt henne om livet, och varför? Det är frågor som kommissarie Colbjörnsens spaningsgrupp ställs inför. I takt med att antalet mordoffer stiger dyker en fiol allt oftare upp i utredningen. Fiolen visar sig vara från 1700-talet, men vad rymmer den för gåta? Och hur hänger allt ihop med bilbombsattentatet mot en känd journalist i Göteborg? Eller med Carl Larssons Varbergsvistelse 1887? En hotellanställd går en sista runda för dagen. Han ska just släcka och stänga om Leninbadet när han upptäcker en livlös kvinnokropp. Det visar sig vara liket efter en anställd vi det norrländska flygbolaget Quickfly. Ett flygbolags som utfört högriskflygningar till Ukraina. Vem nar bragt henne om livet, och varför? Det är frågor som kommissarie Colbjörnsens spaningsgrupp ställs inför. I takt med att antalet mordoffer stiger dyker en fiol allt oftare upp i utredningen. Fiolen visar sig vara från 1700-talet, men vad rymmer den för gåta? Och hur hänger allt ihop med bilbombsattentatet mot en känd journalist i Göteborg? Eller med Carl Larssons Varbergsvistelse 1887?