Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
DE FÖRSTA LJUVA ÅREN (och de alltför tjocka låren) – Biografin om countrydrottningen Christina Lindberg – Med CD

DE FÖRSTA LJUVA ÅREN (och de alltför tjocka låren) – Biografin om countrydrottningen Christina Lindberg – Med CD

Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Baba Books förlag. 2013. 241 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Med CD! – 241 sidor + 16 sidor med bilder. ––

En rolig och rörande biografi. Christina fick sitt första arvode endast fem år gammal, vann sin första talangtävling vid 11 års ålder, fick ett skivkontrakt och började turnera som 13-åring. Hon har uppträtt med några av de största i nöjesbranschen och hon har slagit alla tiders rekord på Svensktoppen tillsammans med dansbandet Lasse Stefanz och hitlåten De sista ljuva åren.
• Men att gå från barnstjärna till countrydrottning var ingen enkel resa. Framgången hade ett högt pris. Bakom alla succéerna hotade två mörka moln – en ständig rädsla för att hennes bakgrund som resande och de livshotande ätstörningarna skulle avslöjas.
• "Enda dagen då jag slipper smyga med min hemlighet är lördag. Då är det godisdag. Jag vräker i mig en stor chokladkaka, hela på en gång. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, nya tortyrdagar. Det blir till att vänta tills alla somnat. Jag blir bättre och bättre på att öppna kylskåpet utan att det ger något ljud ifrån sig. Mat, min stora trygghet."

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198067828
Titel
De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren)
Författare
Vesna Maldaner
Förlag
Baba Books förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
250 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
152 x 225 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
701 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Boken om countrydrottningen Christina Lindberg De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren)är en rolig och rörande biografi. Christina fick sitt första arvode endast fem år gammal, vann sin första talangtävling vid 11 års ålder, fick ett skivkontrakt och började turnera som 13-åring. Hon har uppträtt med några av de största i nöjesbranschen och hon har slagit alla tiders rekord på Svensktoppen tillsammans med dansbandet Lasse Stefanz och hitlåten De sista ljuva åren.

Men att gå från barnstjärna till countrydrottning var ingen enkel resa. Framgången hade ett högt pris. Bakom alla succéerna hotade två mörka moln ? en ständig rädsla för att hennes bakgrund som resande och de livshotande ätstörningarna skulle avslöjas.

"Enda dagen då jag slipper smyga med min hemlighet är lördag. Då är det godisdag. Jag vräker i mig en stor chokladkaka, hela på en gång. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, nya tortyrdagar. Det blir till att vänta tills alla somnat. Jag blir bättre och bättre på att öppna kylskåpet utan att det ger något ljud ifrån sig. Mat, min stora trygghet."