Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Orlando

Orlando

Ljudbok Norstedts Audio. 1 uppl. 2005.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. CD-bok Uppläsare: Ewa Fröling Denna biografiska fantasi inspirerad av författarinnans vän, Vita Sackville-West, är en av Virginia Woolfs mest lättsamma romaner. Orlando börjar livet som en ung aristokrat på 1500-talet och genom flera historiska och geografiska världar slutar han som en modern kvinnlig författare på 1920-talet. Virginia Woolf föddes i London 1882 och begick självmord 1941 i Sussex. Hon var gift med författaren Leonard Woolf. Tillsammans med sin man grundade hon förlaget Hogarth Press. Deras hem i Bloomsbury blev ett centrum för den intellektuellt livaktiga så kallade Bloomsburygruppen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789173131308
Titel
Orlando
Författare
Virginia Woolf
Förlag
Norstedts Audio
Utgivningsår
2005
Bandtyp
CD-skiva
Mått
130 x 130 mm Ryggbredd 29 mm
Vikt
196 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Denna biografiska fantasi inspirerad av författarinnans vän, Vita Sackville-West, är en av Virginia Woolfs mest lättsamma romaner. Orlando börjar livet som en ung aristokrat på 1500-talet och genom flera historiska och geografiska världar slutar han som en modern kvinnlig författare på 1920-talet.