Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Min mamma är snabbare än din!

Min mamma är snabbare än din!

Inbunden bok. Lilla Piratförlaget. 1 uppl. 2021. 38 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Två barn väntar på sina mammor. Vem hinner komma först att hämta? Vems mamma är snabbast?! Det blir ett race utan dess like med alla möjliga fordon, slagsmål med hajar, luftfärd med paraply och ett par väldigt snabba springskor! Det här är en berättelse som knappt ryms inom bokens pärmar en sån tur då att flera sidor går att vika ut!

Min mamma är snabbare än din! är det första samarbetet mellan författaren och illustratören Emma Virke och illustratören och serietecknaren Joanna Hellgren. Med en fartfull text och upptäckarvänliga bilder skapar de tillsammans en bok vars högläsare garanterat kommer att få höra En gång till! efter sista sidan. NOMINERAD TILL AUGUSTPRISET 2021!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178132690
Titel
Min mamma är snabbare än din!
Författare
Virke, Emma
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2021
Omfång
38 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
258 x 224 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
348 g
Språk
Svenska
Baksidestext
NOMINERAD TILL AUGUSTPRISET 2021! "en fullträff i ord och bild, med hög igenkänning. Helhetsbetyg: 5/5" - BTJ, häfte 10 2021"en överraskande lekfull vardagsberättelse där fantasin får fritt spelrum" - Lotta Olsson, Dagens Nyheter Två barn väntar på sina mammor. Vem hinner komma först att hämta? Vems mamma är snabbast?! Det blir ett race utan dess like med alla möjliga fordon, slagsmål med hajar, luftfärd med paraply och ett par väldigt snabba springskor! Det här är en berättelse som knappt ryms inom bokens pärmar en sån tur då att flera sidor går att vika ut!Min mamma är snabbare än din! är det första samarbetet mellan författaren och illustratören Emma Virke och illustratören och serietecknaren Joanna Hellgren. Med en fartfull text och upptäckarvänliga bilder skapar de tillsammans en bok vars högläsare garanterat kommer att få höra En gång till! efter sista sidan.