-
Mycket smak på nolltid : Asiatiskt gott på 10...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2019. 144 sidor.
Nära nyskick. Finns så många goda recept som dessutom är lätta att tillaga. Gäller bara att man har ett förråd av olika asiatiska produkter hemma, då går det som en dans. Så mycket smak i alla rätterna, en fröjd för dig som älskar matlagning och att prova på något nytt läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178870011
- Titel
- Mycket smak på nolltid : Asiatiskt gott på 10, 20, 30 minuter
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 175 x 210 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Middagen måste stå på bordet genast och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket.I Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det superbrådis kan du servera en snabb wrap med teriyakilax, böngroddar och spenat eller vitlöksnudlar med brynt broccoli på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga sichuanbiff eller asiatisk kycklingburgare. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du laga koreanska tacos eller svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango. Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare, både torra och smaksättare på flaska, och du får veta hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat! Ur innehållet:Rätter på 10 minuter– Kimchiramen med förlorat ägg och spenat– Miss Lees kycklingsallad– Carbonara Koreana Rätter på 20 minuter– Torsk, brynt misosmör och edamame– Vego bulgogi– Kokoslax med ingefära och sockerärtor Rätter på 30 minuter– Sunny side bibimbap– Koreansk hetsöt misotorsk med shiitake– Sojabräserat kycklingbröst med jordnötssås
Bonnier Fakta 9789178870011 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178874200
- Titel
- Wok, ris, nudlar
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 227 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 459 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Bonnier Fakta 9789178874200 -
Wok, ris, nudlar
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2022. 164 sidor.
Nära nyskick. Gillar du att laga och äta asiatisk mat kommer du att älska den här boken. Enkla och smakrika recept som de flesta av Jennies recept. Gillar att många av recepten kan göras vegetariska om man så önskar.
Boken har mindre skavanker på fram och baksida. U läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178874200
- Titel
- Wok, ris, nudlar
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 227 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 459 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Bonnier Fakta 9789178874200 -
Asiatiska smaker : försvinnande gott och enke...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2016. 152 sidor.
Nyskick. Ny oläst bok
Lagerplats V2Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246209
- Titel
- Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 197 x 240 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Asiatisk mat är lätt att älska! Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir. Gul lök, kyckling, vitkål, fläsk och morot är helt vanliga råvaror i det svenska köket, men de är också viktiga ingredienser i många asiatiska rätter. Med hjälp av asiatiska smaksättare smakar den vanliga vitkålen Japan, fläsket Korea och moroten Kina. Enkelt, snabbt och gott. För att få fram smakerna har Jennie Walldén valt ut några spännande asiatiska smaksättare som exempelvis misopasta, gochujang och fisksås. Målet är att smaksättarna inte bara ska användas en gång, utan de ska gå åt! Därför är recepten utvalda så att det i varje recept finns minst en av de utvalda smaksättarna. Rätterna är anpassade för det svenska köket, men med den asiatiska fräschören och hettan. Lär dig att göra kimchi, makrill teriyaki, tom ka ga och misobakad pulled pork. Här finns både vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött. Gör din vardag mer spännande och mer smakrik med asiatiska smaker på svenska råvaror.
Bonnier Fakta 9789174246209 -
Wok, ris, nudlar
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2020. 164 sidor.
Nyskick. Pytte små tryckmärken på framsidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178870417
- Titel
- Wok, ris, nudlar
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Bonnier Fakta 9789178870417 -
Asiatiska smaker : försvinnande gott och enke...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2016. 152 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246209
- Titel
- Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 197 x 240 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Asiatisk mat är lätt att älska! Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir. Gul lök, kyckling, vitkål, fläsk och morot är helt vanliga råvaror i det svenska köket, men de är också viktiga ingredienser i många asiatiska rätter. Med hjälp av asiatiska smaksättare smakar den vanliga vitkålen Japan, fläsket Korea och moroten Kina. Enkelt, snabbt och gott. För att få fram smakerna har Jennie Walldén valt ut några spännande asiatiska smaksättare som exempelvis misopasta, gochujang och fisksås. Målet är att smaksättarna inte bara ska användas en gång, utan de ska gå åt! Därför är recepten utvalda så att det i varje recept finns minst en av de utvalda smaksättarna. Rätterna är anpassade för det svenska köket, men med den asiatiska fräschören och hettan. Lär dig att göra kimchi, makrill teriyaki, tom ka ga och misobakad pulled pork. Här finns både vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött. Gör din vardag mer spännande och mer smakrik med asiatiska smaker på svenska råvaror.
Bonnier Fakta 9789174246209 -
Mycket smak på nolltid : asiatiskt gott på ba...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 144 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246551
- Titel
- Mycket smak på nolltid : asiatiskt gott på bara 10, 20, 30 minuter
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 246 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 687 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Middagen måste stå på bordet genast och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket.I Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det superbrådis kan du servera en snabb wrap med teriyakilax, böngroddar och spenat eller vitlöksnudlar med brynt broccoli på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga sichuanbiff eller asiatisk kycklingburgare. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du laga koreanska tacos eller svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango. Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare, både torra och smaksättare på flaska, och du får veta hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat! Ur innehållet:Rätter på 10 minuter– Kimchiramen med förlorat ägg och spenat– Miss Lees kycklingsallad– Carbonara Koreana Rätter på 20 minuter– Torsk, brynt misosmör och edamame– Vego bulgogi– Kokoslax med ingefära och sockerärtor Rätter på 30 minuter– Sunny side bibimbap– Koreansk hetsöt misotorsk med shiitake– Sojabräserat kycklingbröst med jordnötssås
Bonnier Fakta 9789174246551 -
Asiatiska smaker försvinnande gott och enkelt...
Häftad bok.
Mycket gott skick. Bonnier fakta. 2016. 152 s. 20 x 24cm. Pärmen har lätt kantslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246209
- Titel
- Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 197 x 240 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Asiatisk mat är lätt att älska! Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir. Gul lök, kyckling, vitkål, fläsk och morot är helt vanliga råvaror i det svenska köket, men de är också viktiga ingredienser i många asiatiska rätter. Med hjälp av asiatiska smaksättare smakar den vanliga vitkålen Japan, fläsket Korea och moroten Kina. Enkelt, snabbt och gott. För att få fram smakerna har Jennie Walldén valt ut några spännande asiatiska smaksättare som exempelvis misopasta, gochujang och fisksås. Målet är att smaksättarna inte bara ska användas en gång, utan de ska gå åt! Därför är recepten utvalda så att det i varje recept finns minst en av de utvalda smaksättarna. Rätterna är anpassade för det svenska köket, men med den asiatiska fräschören och hettan. Lär dig att göra kimchi, makrill teriyaki, tom ka ga och misobakad pulled pork. Här finns både vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött. Gör din vardag mer spännande och mer smakrik med asiatiska smaker på svenska råvaror.
9789174246209 -
Mycket smak på nolltid : asiatiskt gott på ba...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 144 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246551
- Titel
- Mycket smak på nolltid : asiatiskt gott på bara 10, 20, 30 minuter
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 246 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 687 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Middagen måste stå på bordet genast och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket.I Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det superbrådis kan du servera en snabb wrap med teriyakilax, böngroddar och spenat eller vitlöksnudlar med brynt broccoli på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga sichuanbiff eller asiatisk kycklingburgare. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du laga koreanska tacos eller svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango. Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare, både torra och smaksättare på flaska, och du får veta hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat! Ur innehållet:Rätter på 10 minuter– Kimchiramen med förlorat ägg och spenat– Miss Lees kycklingsallad– Carbonara Koreana Rätter på 20 minuter– Torsk, brynt misosmör och edamame– Vego bulgogi– Kokoslax med ingefära och sockerärtor Rätter på 30 minuter– Sunny side bibimbap– Koreansk hetsöt misotorsk med shiitake– Sojabräserat kycklingbröst med jordnötssås
Bonnier Fakta 9789174246551 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178870417
- Titel
- Wok, ris, nudlar
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Bonnier Fakta 9789178870417 -
Nudlar
Inbunden bok. Bokförlaget Polaris. 2022. 162 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Jennie Walldén ger nudlarna stjärnstatus!
Jennie Walldéns första kokbok kom ut 2013 och sedan dess har hon räddat middagen hos hundratusentals svenska familjer, både till vardag och fest. Asiatiska ingredienser är idag ett naturli läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177959298
- Titel
- Nudlar
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bokförlaget Polaris
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 162 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 792 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jennie Walldén ger nudlarna stjärnstatus! Jennie Walldéns första kokbok kom ut 2013 och sedan dess har hon räddat middagen hos hundratusentals svenska familjer, både till vardag och fest. Asiatiska ingredienser är idag ett naturligt inslag i de flesta matbutiker. I kommunikationen med sina många följare har Jennie börjat se ett tydligt mönster, nämligen passionen för nudlar. I den här boken får du lära dig allt om olika sorters nudlar och vad de passar till. Den är packad med recept där nudlarna är stjärnan vare sig det ska gå kvickt efter fotbollsträningen eller du ska imponera på vänner. Du stiftar bekantskap med rätter som Drunken Noodles med räkor, Myror som klättrar i träd, Bang Bang Chicken Noodles och TikTok-Nudlar, men också fräscha sallader, många vegetariska nudelrätter och en hel uppsjö med grytor och soppor med nudlar.Jennie har en unik förmåga att med bara några få välvalda smaksättare sätta guldkant på sina recept och genast göra dem till läsarnas nya favoriter.Röster om boken: »Asiatiska influenser vinner stadigt mark i den svenska matlagningen, och frågan är om inte nudlar snart kan komma att få samma status som pasta. För att navigera läsaren genom nudeldjungeln går Walldén först igenom de vägledande principerna. Sedan följer flera spännande recept som alla är lätta att slurpa i sig, inte minst på grund av det rediga språket och de intagande bilderna. Denna kokbok kan varmt rekommenderas till alla matintresserade som önskar vidga sina horisonter.« BibliotekstjänstJennie Walldén är en av Sveriges mest säljande kokboksförfattare. Hon slog igenom i Sveriges Mästerkock år 2013 och har därefter fått en mycket stor följarskara i sociala medier, som dagligen får ta del av hennes matlagning och receptutveckling. Nudlar är Jennies femte kokbok. Hon driver även den hyllade restaurangen Namu i Malmö och har nyligen lanserat ett eget vin som passar speciellt bra till asiatisk mat. Sedan åtta år tillbaka har Jennie Walldén lagat mat i Kökets middag på TV4.
Bokförlaget Polaris 9789177959298 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178870417
- Titel
- Wok, ris, nudlar
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Bonnier Fakta 9789178870417 -
Wok, ris, nudlar
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2022. 164 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver r läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178874200
- Titel
- Wok, ris, nudlar
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 227 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 459 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Bonnier Fakta 9789178874200 -
Mycket smak på nolltid : asiatiskt gott på ba...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 144 sidor.
Nyskick. Förlagsny.
Middagen måste stå på bordet genast och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket.
I Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det su läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246551
- Titel
- Mycket smak på nolltid : asiatiskt gott på bara 10, 20, 30 minuter
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 246 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 687 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Middagen måste stå på bordet genast och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket.I Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det superbrådis kan du servera en snabb wrap med teriyakilax, böngroddar och spenat eller vitlöksnudlar med brynt broccoli på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga sichuanbiff eller asiatisk kycklingburgare. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du laga koreanska tacos eller svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango. Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare, både torra och smaksättare på flaska, och du får veta hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat! Ur innehållet:Rätter på 10 minuter– Kimchiramen med förlorat ägg och spenat– Miss Lees kycklingsallad– Carbonara Koreana Rätter på 20 minuter– Torsk, brynt misosmör och edamame– Vego bulgogi– Kokoslax med ingefära och sockerärtor Rätter på 30 minuter– Sunny side bibimbap– Koreansk hetsöt misotorsk med shiitake– Sojabräserat kycklingbröst med jordnötssås
Bonnier Fakta 9789174246551 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178870417
- Titel
- Wok, ris, nudlar
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Bonnier Fakta 9789178870417 -
Mycket smak på nolltid : Asiatiskt gott på 10...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2019. 144 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178870011
- Titel
- Mycket smak på nolltid : Asiatiskt gott på 10, 20, 30 minuter
- Författare
- Walldén, Jennie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 175 x 210 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Middagen måste stå på bordet genast och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket.I Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det superbrådis kan du servera en snabb wrap med teriyakilax, böngroddar och spenat eller vitlöksnudlar med brynt broccoli på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga sichuanbiff eller asiatisk kycklingburgare. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du laga koreanska tacos eller svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango. Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare, både torra och smaksättare på flaska, och du får veta hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat! Ur innehållet:Rätter på 10 minuter– Kimchiramen med förlorat ägg och spenat– Miss Lees kycklingsallad– Carbonara Koreana Rätter på 20 minuter– Torsk, brynt misosmör och edamame– Vego bulgogi– Kokoslax med ingefära och sockerärtor Rätter på 30 minuter– Sunny side bibimbap– Koreansk hetsöt misotorsk med shiitake– Sojabräserat kycklingbröst med jordnötssås
Bonnier Fakta 9789178870011
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn