Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hundars hälsa och sjukdomar : [109 frågor får svar]

Hundars hälsa och sjukdomar : [109 frågor får svar]

Inbunden bok

Nyskick. Ica, 2011. Inbunden. Förlagets dekorerade och laminerade pappband. Förlagsny. 104 s. Illustrerad i färg. ISBN 978-91-534-3470-2. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789153434702
Titel
Hundars hälsa och sjukdomar
Författare
Berit Wallin-Håkansson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2011
Omfång
104 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 248 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
526 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hur ofta måste man vaccinera hundar? Kan man ha både hund och katt i ett hushåll? Måste man verkligen ha byxor på sin tik när hon löper? Är det sant att hundar kan få träningsvärk i svansen av att simma? Ingen fråga är för stor eller för liten för att platsa i Hundars hälsa och sjukdomar. Här finns ett urval av intressanta frågor från hussar och mattar, insamlade under åratal av veterinärarbete. Ungefär hälften av materialet handlar om vanliga sjukdomar och krämpor. Den andra hälften behandlar olika aspekter på den friska hunden. För att känna igen det onormala måste man vara väl bekant med det normala, och en observant hundägare är hundens bästa vän och kan vara en viktig medhjälpare åt veterinären. Hör du till dem som drömmer om att ta en kull valpar efter din tik? Det finns många regler att ta hänsyn till innan man parar den, och det är mycket som kan gå på tok. Här får du hjälp och råd om parning, förlossning och mycket mer.