Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789172412033
Titel
Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa
Författare
Wannerdt, Jan-Erik
Förlag
Optimal Förlag
Utgivningsår
2010
Omfång
182 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
177 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
641 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Surkål är riktig slow-food och gör gott för din hälsa!
Frankrike, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike - varje land tillagar surkålen enligt sin egen tradition, med kärlek och omsorg.

Recepten i den här boken är hämtade från olika delar av världen, där Maria och Jan-Erik Wannerdt på sina många resor har testat olika former av surkål med tillbehör.
Nyttan av surkål

Sänker GI-värdet
verkar probiotiskt för magen
motverkar uppkomsten av allergi
innehåller C-vitamin, folsyra, vitamin B6 och vitamin K
Det är så gott!
Men det bästa argumentet för att laga och äta surkål är att det är så gott! Boken innehåller massor av läckra recept från de länder där surkål är vanligt. Vad sägs om Choucroute S:t Germain, Szegediner Gulasch, Tiroler Bauernschmaus eller Wraps med surkål och chorizo?