Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hyresgästerna

Hyresgästerna

Pocketbok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 601 sidor.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127147164
Titel
Hyresgästerna
Författare
Waters, Sarah
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2016
Omfång
601 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
340 g
Språk
Svenska
Baksidestext
London 1922. Kriget har vänt upp och ner på allt och svept med sig pojkar och män. De kvinnor som nu måste leva vidare gör det i en helt ny värld som också bjuder nya friheter
I ett stort hus i den burgna Londonförorten Camberwell bor Frances Wray med sin mor, mrs Wray. Deras liv har förändrats drastiskt. Familjens män har stupat och för att klara hyran blir mor och dotter nu tvungna att ta in hyresgäster. Ett ungt par ur den lägre tjänstemannaklassen, Lilian och Leonard Barber, flyttar in. In kommer den nya världen och dess sociala spänningar. Och när Frances, som är en modern kvinna med moderna idéer om kärlek, kommer allt närmare Lilian, påbörjas ett kammarspel som ska explodera med oförutsedda konsekvenser som följd.
Sarah Waters är tillbaka med en mästerlig roman om passion, svartsjuka och brott i tjugotalets London. Hyresgästerna är en bladvändare av en världsförfattare i sitt absoluta esse.

Sarah Waters (född 1966) är författare till sex historiska romaner och debuterade 1998 med Kyssa sammet. De senaste två böckerna, Nattvakten och Främlingen i huset, är nu åter aktuella i pocket. Waters har nominerats till Bookerpriset tre gånger. Samtliga romaner finns utgivna på svenska av Natur & Kultur.

"Precis som i alla Waters romaner kommer du att vara fast efter en enda sida Hyresgästerna är kronan på verket för hennes begåvning."
FINANCIAL TIMES
"Waters, en författare på höjden av sin förmåga, spinner en fascinerande berättelse om klass, sexualitet och konsekvenserna av en passionerad kärleksaffär. Romanens andra del är så enastående oförutsägbar och så gastkramande nervig att den håller läsaren i ovisshet intill det allra sista stycket."
THE BOOKSELLERPrecis som i alla Waters romaner kommer du att vara fast efter en enda sida Hyresgästerna är kronan på verket för hennes begåvning

Financial Times