Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Wok från Thailand till Karibien ( origi. titel : Wok ) ( de 80 recept är : ( ur innehållet ) : Inledning ; Kuriosa ; Olika sortens wokar ; Att välja wok ; Att förbereda en wok ; Att rengöra en wok ; Bra redskap till wokwn ; Wokspatel ; Lock ; Tempuragaller ; Bambukorg ; Wokring ; Tänger och hålsslev ; Slev ; Ätpinnar ; Att laga mat med en wok ; Fräsa under omrörning ; Stekning ; Fritering ; Ångkokning ; Bräsering ; Rökning ; Marinering ; Tänk på säkerheten ; Bra ingredienser ; I skafferiet ; Färska ingredienser ; Salt ; Vilken olja ska jag använda ; Fisk och skaldjur : Kolja provencal ; Ångkokta skaldjur ; Halstrad rödmulte med örtgrönsaker ; Kreolräkor med fetaost ; Stekta kammusslor och grönsaker ; Musslor med citrongräs, vitlök och koriander ; Rösti med gravlax och gräddfil ; Räkor med chilimynta och apelsinsås ; Fiskgryta från Medelhavet ; Skaldjur med vitlök, chili och strimlade grönsaker ; Jätteräkor på toast med sesam, ingefära och chili ; Masala på vit fisk och räkor ; Musslor i vitt vin med schalottenlök ; Salt- och pepparbläckfisk med chilimajonnäs ; Rödbräsrade filéer av havsabborre ; Halstrade pilgrimsmusslor med papaya och mango ; Ångkokt lax med citrongräs, lime och basilika ; Sardiner med citron, persilja och gräslök ; Stekta räkor med spenat ; Fågel : Stekt kyckling med mandlar ; Ångkokt kyckling med varm balsamdressing ; inivårrullar med anka ; Anka med grönsaker och plommonsås ; Kyckling med cider- och sanapssås ; Pytt på kyckling, bacon och fänkål ; Kyckling kung po ; Bräserad kalkon med champinjoner och gräddfil ; Jamaikansk kyckling med bönor och jams ; Anka med chili- och lönnsirapsglaze ; Kokos- och korianderkyckling ; Stark soppa med kyckling och dumplings ; Turkiska köttbullar i tomatsås ; Kantonesisk kyckling med ananas och lychee ; Kyckling med citron, honung och ingefära ; Kyckling i apelsin- och dragonsås ; Kyckling med röd pesto och oliver ; Kött : Biff på fem kinesiska kryddor ; Chili med nachos och ost ; Lamm kashmir ; Vårrullar med fläsk, vattenkastanj och svamp ; Asiatiska fläskknyten ; Biff teriyaki med salladslök och pak-choi ; Cajunstekt potatis med chorizo och körsbärstomater ; Marinerad biffstek i tomat- och svampsås ; Fläskgryta med svamp och paprika ; Curry på spenat och aubergin ; Fläsk med cashew, spenat och svamp ; Stekt biff i svart bönsås ; Sherrybräserat fläsk med svamp och chorizo ; Lamm i babecuesås ; Ris, nudlar , gryn och baljväxter : Vitlökskyckling med grönsaksris ; Risotto med blandsvamp och parmesan ; Vermicellisoppa med kyckling och ärtor ; Wokat fläsk med frasiga nudlar ; Marockansk couscous med kyckling ; Lamm, mandel- och saffranspilaff ; Laksa på kyckling och skaldjur ; Pad Thai med strimlad omelett ; Chow mein på kyckling och shiitake , Kyckling- och räkjambalaya ; Citrondhal med lök och purjo ; Kyckling med rött ris och black eye-bönor ; Äggstekt ris med bacon, paprika och ärtor ; Wokade sobanudlar med strimlad kyckling ; Kyckling- och spenatgryta med udonnudlar ; Thailändsk fisk- och skaldjursmix ; Gröna bönor med paprika och nudlar ; Skaldjurspaella ; Tofu och grönsaksfräs med äggnudlar ; Grönsaker : Samosa på potatis, ärtor och koriander ; Peperonata ; Rotsaksfrikadeller med vinterörter ; Ångkokt pak-choi med vitlök ; Chilifrästa grönsaker ; Baltigrönsaker med mango ; Thailändsk grönsakscurry ; Feta och röd paprika i filodeg ; Omelettrullar med sötsura grönsaker ; Kryddiga små majsbiffar ; Grönsakspakoras med yoghurt- och mintdip ; Blandad svamp med krämig saffranssås ; Krossad potatis med riven kål och purjolök ; Bön- och grönsaksgryta ; Sparris, svamp och gröna bönor i rosmarin ; Blomkål med tomater, schalottenlök och squash ; Register )

Wok från Thailand till Karibien ( origi. titel : Wok ) ( de 80 recept är : ( ur innehållet ) : Inledning ; Kuriosa ; Olika sortens wokar ; Att välja wok ; Att förbereda en wok ; Att rengöra en wok ; Bra redskap till wokwn ; Wokspatel ; Lock ; Tempuragaller ; Bambukorg ; Wokring ; Tänger och hålsslev ; Slev ; Ätpinnar ; Att laga mat med en wok ; Fräsa under omrörning ; Stekning ; Fritering ; Ångkokning ; Bräsering ; Rökning ; Marinering ; Tänk på säkerheten ; Bra ingredienser ; I skafferiet ; Färska ingredienser ; Salt ; Vilken olja ska jag använda ; Fisk och skaldjur : Kolja provencal ; Ångkokta skaldjur ; Halstrad rödmulte med örtgrönsaker ; Kreolräkor med fetaost ; Stekta kammusslor och grönsaker ; Musslor med citrongräs, vitlök och koriander ; Rösti med gravlax och gräddfil ; Räkor med chilimynta och apelsinsås ; Fiskgryta från Medelhavet ; Skaldjur med vitlök, chili och strimlade grönsaker ; Jätteräkor på toast med sesam, ingefära och chili ; Masala på vit fisk och räkor ; Musslor i vitt vin med schalottenlök ; Salt- och pepparbläckfisk med chilimajonnäs ; Rödbräsrade filéer av havsabborre ; Halstrade pilgrimsmusslor med papaya och mango ; Ångkokt lax med citrongräs, lime och basilika ; Sardiner med citron, persilja och gräslök ; Stekta räkor med spenat ; Fågel : Stekt kyckling med mandlar ; Ångkokt kyckling med varm balsamdressing ; inivårrullar med anka ; Anka med grönsaker och plommonsås ; Kyckling med cider- och sanapssås ; Pytt på kyckling, bacon och fänkål ; Kyckling kung po ; Bräserad kalkon med champinjoner och gräddfil ; Jamaikansk kyckling med bönor och jams ; Anka med chili- och lönnsirapsglaze ; Kokos- och korianderkyckling ; Stark soppa med kyckling och dumplings ; Turkiska köttbullar i tomatsås ; Kantonesisk kyckling med ananas och lychee ; Kyckling med citron, honung och ingefära ; Kyckling i apelsin- och dragonsås ; Kyckling med röd pesto och oliver ; Kött : Biff på fem kinesiska kryddor ; Chili med nachos och ost ; Lamm kashmir ; Vårrullar med fläsk, vattenkastanj och svamp ; Asiatiska fläskknyten ; Biff teriyaki med salladslök och pak-choi ; Cajunstekt potatis med chorizo och körsbärstomater ; Marinerad biffstek i tomat- och svampsås ; Fläskgryta med svamp och paprika ; Curry på spenat och aubergin ; Fläsk med cashew, spenat och svamp ; Stekt biff i svart bönsås ; Sherrybräserat fläsk med svamp och chorizo ; Lamm i babecuesås ; Ris, nudlar , gryn och baljväxter : Vitlökskyckling med grönsaksris ; Risotto med blandsvamp och parmesan ; Vermicellisoppa med kyckling och ärtor ; Wokat fläsk med frasiga nudlar ; Marockansk couscous med kyckling ; Lamm, mandel- och saffranspilaff ; Laksa på kyckling och skaldjur ; Pad Thai med strimlad omelett ; Chow mein på kyckling och shiitake , Kyckling- och räkjambalaya ; Citrondhal med lök och purjo ; Kyckling med rött ris och black eye-bönor ; Äggstekt ris med bacon, paprika och ärtor ; Wokade sobanudlar med strimlad kyckling ; Kyckling- och spenatgryta med udonnudlar ; Thailändsk fisk- och skaldjursmix ; Gröna bönor med paprika och nudlar ; Skaldjurspaella ; Tofu och grönsaksfräs med äggnudlar ; Grönsaker : Samosa på potatis, ärtor och koriander ; Peperonata ; Rotsaksfrikadeller med vinterörter ; Ångkokt pak-choi med vitlök ; Chilifrästa grönsaker ; Baltigrönsaker med mango ; Thailändsk grönsakscurry ; Feta och röd paprika i filodeg ; Omelettrullar med sötsura grönsaker ; Kryddiga små majsbiffar ; Grönsakspakoras med yoghurt- och mintdip ; Blandad svamp med krämig saffranssås ; Krossad potatis med riven kål och purjolök ; Bön- och grönsaksgryta ; Sparris, svamp och gröna bönor i rosmarin ; Blomkål med tomater, schalottenlök och squash ; Register )

Inbunden bok. Connnaught Books / New Holland Publishers. 1:a svenska uppl. 2008. 192 sidor.

Nyskick. De alla 80 recept finns under parenteser under titel rutan där uppe. Pytte små tryck skadan på pärms kanten. Resten är ny. Spiral bindning. Varje recept har illustration. 19 cm x 13,8 cm. 380 gram. (senare låda20230430-2?0).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish