Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tillfällen att njuta en liten smula
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151848730
Titel
Tillfällen att njuta en liten smula
Författare
Therese Wikström
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2007
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
227 x 277 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
958 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En njutningsbibel för alla dessertälskare och hemmabagare! Här finns recepten till söta godsaker för årets alla högtider och tillfällen för fest. Skriven av konditor Therese Wikström som driver det prisbelönade konditoriet En liten smula i Norrtälje.

Detta är en bok om tillfällen. Tillfällen att njuta av bordets söta eller bakade läckerheter. Att boken handlar om den söta sidan av bordets läckerheter är dock ingen tillfällighet. Therese Wikström har arbetat på flera kända restauranger både i Sverige och i USA. Hon är utbildad dessertkonditor, har varit finalist i tävlingen Årets Konditor samt är grundare och chefskonditor på det flerfaldigt prisbelönta och mycket omskrivna konditoriet En Liten Smula i Norrtälje. Hennes mentor är konditormästaren Jan Hedh som också skrivit ett personligt förord i boken.
Dessertälskaren kommer att förvånas över hur många tillfällen som bjuds under året att nästan vara ”tvungen” att njuta av någon speciell sötsak eller bakverk. Bara bildernas skönhet och de vackra uppläggningarna får det att vattnas i munnen och det är definitivt en bok som passar såväl i köket som på soffbordet.
Hemmabagaren kommer att uppskatta mängden av innovativa men fungerande samt beprövade recept, baserade på bara äkta råvaror, kärlek och genuint hantverk. Oavsett förkunskaper så kommer han eller hon att hitta några nya favorit-recept i denna blivande klassiker.
Förresten - Therese konditori En Liten Smula ligger på Tillfällegatan i Norrtälje.