Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Brinnande kust

Brinnande kust

Inbunden bok B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 528 sidor.

Mycket gott skick. Fint exemplar. Oläst. Något gulnat boksnitt och några mindre hanteringsspår, för övrigt i nära nyskick. Brinnande kust är en mäktig berättelse som går från kontinent till kontinent - från den brinnande himlen över skyttegravarna i första världskrigets Frankrike till de brinnande dynerna på Afrikas västkust. Det är berättelsen om en livsvilja som hämtade sin näring i kärleken till en ung sydafrikansk flygare. En vilja som växte sig starkare ju sämre oddsen blev. Som vägrade att slockna ens under de vidrigaste omständigheter i kamp med naturen i Namibias fruktade, vitglödande ökenhelvete. Det är berättelsen om Centaine de Thiryn - överklassflickan som blev Nam Barn - kallad så av de små som förde henne till Platsen För Allt Liv. Och där - i ett jordiskt paradis - mognade hon till kvinna. Vaktad av Sanfolkets andar och sina trogna O´wa och Háni - de sista i en lång rad stenåldersvarelser som få vita har sett. Av O´wa och Háni fick hon sitt liv tillbaka - och ett arv som skulle göra henne till en av de mäktigaste kvinnorna i södra Afrika.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9132330022
Titel
Brinnande kust
Författare
Wilbur Smith
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2004
Omfång
528 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
161 x 230 mm Ryggbredd 37 mm
Vikt
758 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Brinnande kust är en mäktig berättelse som går från kontinent till kontinent - från den brinnande himlen över skyttegravarna i första världskrigets Frankrike till de brinnande dynerna på Afrikas västkust. Det är berättelsen om en livsvilja som hämtade sin näring i kärleken till en ung sydafrikansk flygare. En vilja som växte sig starkare ju sämre oddsen blev. Som vägrade att slockna ens under de vidrigaste omständigheter i kamp med naturen i Namibias fruktade, vitglödande ökenhelvete. Det är berättelsen om Centaine de Thiryn - överklassflickan som blev Nam Barn - kallad så av de små som förde henne till Platsen För Allt Liv. Och där - i ett jordiskt paradis - mognade hon till kvinna. Vaktad av Sanfolkets andar och sina trogna O´wa och Háni - de sista i en lång rad stenåldersvarelser som få vita har sett. Av O´wa och Háni fick hon sitt liv tillbaka - och ett arv som skulle göra henne till en av de mäktigaste kvinnorna i södra Afrika.