Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Islekar (signerad)

Islekar (signerad)

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 270 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Några närmast obefintliga hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i presentskick. Författarsignatur på titelbladet: "Med hälsningar från författaren - Liselott Willén - 20/3 2009".

Isen lägger sig i viken. Också vattnet inuti den nästan sjunkna gamla båten fryser sig spegelblankt, det är där Alex tillbringar långa ensamma dagar när hon borde vara i skolan. I det stora pelarprydda huset på andra sidan viken bor Sara och under jullovet börjar de umgås. Vänskapens sötma är ny och hett åtrådd för Alex. Men tvåsamheten rubbas när Jakob dyker upp, lekarna fylls med andra känslor och gränserna överskrids.

Som vuxen återvänder Alex till platsen. Ett besök som tar henne tillbaka till den där vintern och de hotfulla lekarna runt viken - och den där båten ...

Vem var det egentligen som styrde händelserna, var det någon som bar ansvaret? Hur snabbt fryser man egentligen ihjäl ute på isen?

Islekar är en lika stark som gripande skildring av barns lekar, av behov som är allmänmänskliga: vår vilja att bli älskade ibland till ett pris vi inte ens själva förstår hur kostsamt det är.

AV LISELOTT WILLÉN: Sten för sten / Eldsmärket / Islekar / Ingenstans under himlen / Jakthistorier / Det finns inga monster.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100117917
Titel
Islekar
Författare
Willén, Liselott
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
270 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Isen lägger sig i viken. Också vattnet inuti den nästan sjunkna gamla båten fryser sig spegelblankt, det är där Alex tillbringar långa ensamma dagar när hon borde vara i skolan. I det stora pelarprydda huset på andra sidan viken bor Sara och under jullovet börjar de umgås. Vänskapens sötma är ny och hett åtrådd för Alex. Men tvåsamheten rubbas när Jakob dyker upp, lekarna fylls med andra känslor och gränserna överskrids.     Som vuxen återvänder Alex till platsen. Ett besök som tar henne tillbaka till den där vintern och de hotfulla lekarna runt viken, och den där båten¿ Vem var det egentligen som styrde händelserna, var det någon som bar ansvaret? Hur snabbt fryser man egentligen ihjäl ute på isen?Islekar är en lika stark som gripande skildring av barns lekar, av behov som är allmänmänskliga: vår vilja att bli älskade ¿ ibland till ett pris vi inte ens själva förstår hur kostsamt det är.