Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Reiki för ett nytt millennium

Reiki för ett nytt millennium

Häftad bok. Secourong Förlag. 1 uppl. 2003. 140 sidor.

Gott skick. Det finns några små fläckar på baksidan av boken, några utvikta hundöron samt några överstrykningar gjorda med överstrykningspenna. I övrigt är boken i fint skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197317412
Titel
Reiki för ett nytt millennium
Författare
William Lee Rand
Förlag
Secourong Förlag
Utgivningsår
2003
Omfång
140 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
268 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Just nu erfar vi tidsåldersskiftet och det betyder mer än bara en siffra i kalendern. Stora förändringar äger rum i världen. Vi är mitt inne i en global transformation som påverkar alla livets aspekter. Denna process skapar rädsla och osäkerhet hos en del, men för andra erbjuder det en underbar möjlighet. Världen, som vi har känt den, är döende och en ny utvecklar sig. De som har förmågan att släppa taget om gamla mönster kommer att glädjas åt processen och kommer att kunna medverka till den största upplevelsen i världen någonsin – födelsen av en ny tidsålder.

I denna processen blir forntida kunskaper tillgängliga för att hjälpa oss. Reiki är en teknik som kan utveckla de kvalitéer inom oss som är nödvändiga för att göra övergången lätt, samt skapa den samhörighet och kärlek som kommer att bli essensen i det nya millenniet.

Reiki är en japansk teknik för stressreducering och avslappning, vilket också befrämjar läkning. Vid en behandling upplever man underbara känslor av frid, harmoni och glädje. Reikin kan användas för att behandla sig själv eller andra, och kan även sändas på avstånd. Tack vare det kan Reiki sändas för att hjälpa människor i andra delar av världen och ha en positiv effekt på krissituationer.

I denna boken tas det upp en rad ämnen som förklarar Reiki och visar hur den kan hjälpa till att leda oss in i det nya millenniet. Mycket av materialet i denna bok har först publicerats i Reiki News och en del i Reiki - den helande beröringen.

Ur innehållet:


* Usuis Reikisymboler

* Stärk din Reikienergi

* Tid och pengar

* Reiki och juridiska frågor

* Reiki för framgång

* Forskning om Reiki

* Reiki på sjukhus

* Var Jesus en Reikimaster?

* Reiki som en andlig väg

* Reiki för fred

* Kristallgittret för världsfred utplacerat på Nordpolen

* Reiki i förändring

* De ursprungliga Reikiidealen

* Reiki en ny inriktning

* Världens största healing någonsin

* m.m.

William Lee Rand är en mycket erfaren och uppskattad Reikimaster, som i över 20 år har arbetat med att sprida och att utveckla Reikin. Bland annat var han en av dem som bidrog till kraftigt sänkta priser på Reikimasterkurser, vilka tidigare kostade $10.000 ! Han har fått Reikimaster-utbildning från fyra Reikimasters och har fått Reikiundervisning från många andra, och han uppmuntrar också andra att lära sig av flera olika lärare. När han bodde på Hawaii arbetade han med en Kahuna-healer. William är även hypnoterapeut, certifierad i NLP*, och har specialiserat sig på terapi med tidigare-liv-regression och andlig utveckling.

Hans omättliga ambition att lära mer är en ständigt pågående process och hans sökande efter Reikins urspung har flera gånger fört honom till Japan. William har grundat The International Center for Reiki Training i Southfield, Michigan, USA, vars syfte bl.a. är:

* att befrämja vänskapligt samarbete mellan alla Reikiutövare

* forska efter mer information om Reiki

* etablera och bibehålla hög kvalitet i Reikiundervisningen

Centrets Reikikurser, samt kurserna hos Reikilärare runt om i världen som blivit licenserade där, håller hög standard och berättigar nu bl.a. sjuksköterskor i USA till CEU*.

William Lee Rand är ansvarig utgivare för Reiki News och ger nu även ut Reiki Online Newsletter, ett gratis nyhetsbrev på nätet. Han är författare till Reiki - Den helande beröringen, och Reiki för ett nytt millennium, samt medförfattare till Reikins själ och han har skrivit över fyrtio artiklar om Reiki, och även spelat in och producerat sju kassettband för Reikiundervisning och personlig utveckling.

Som en kompletterande fortsättning till Reikisystemet utvecklade William KarunaReiki®systemet. Det är ett kraftfullt healingsystem som spridit sig snabbt även i Sverige. Laurelle Shanti Gaias bok, Boken om KarunaReiki® fördjupar oss i KarunaReikins möjligheter.

Williams arbete är globalt. Han arbetar för att förena människor i en kärleksfull världsfred. Som en konkret handling har han begett sig till både Nord- och Sydpolen för att placera ut specialtillverkade kristallgitter där. Dessa sprider nu helande Reikienergier till hela jorden för att befrämja världsfred. William undervisar i Reiki i kurser runt om i världen. Sommaren 2002 var han hos oss i Sverige.

* Neuro-Linguistisk Programmering

** Continuing Education Units: motsvarar våra högskolepoäng